Miodrag Majić, autor romana “Deca zla”: Izvesno je da ćemo u dogledno vreme imati i igranu seriju po motivima ovog romana

Kad “prebaciš” iz ekstrovertnosti mladosti u introvertnost zrelosti

Kad ti uspeh izmiče i veruješ da si luzer

Ghosting, stop: Šta možeš da kažeš, umesto da samo nestaneš

Uznemirujuće stvari koje nikada nisi ni želeo da znaš o ženama

Rečenica kojom ćeš zavesti svaki znak u horoskopu

Uvidi koje treba da uvedeš u praksu do tridesete

Glavni izvori stresa + kako da njima upravljaš

Kako da podstakneš svoju kreativnost

Životne lekcije (koje se stalno zaboravljaju)

Jednostavna pravila za uspešan život

Šta se dešava sa tvojim telom kad previše spavaš

Čemu ti služi meditacija

Savladaj 10 veština rešavanja problema

Taktike za izbegavanje “sagorevanja” na poslu

Napravljen za savršene: Predstavljen novi HTC U11 u Srbiji

Napravljen za savršene: Predstavljen novi HTC U11 u Srbiji

HTC U11 poseduje impresivnu „tečnu“ staklenu površinu koja je napravljena slaganjem visoko reflektujućih slojeva minerala na zadnjoj strani telefona. Na taj način, dobijen je novi, „bez ivica“, zakrivljeni dizajn koji se odlikuje čvrstoćom kao i živim bojama koje se prelivaju svakim vašim pokretom. S prednje strane se nalazi stakleni ekran dijagonale 5,5 inča (14cm) sa Quad HD rezolucijom koji pruža jasnu sliku živih boja i neverovatno realnu reprodukciju boja u bilo kojim uslovima osvetljenja, čak i na direktnom suncu. Na ovom ekranu nećete videti isečene slike ili izobličen prikaz na ivicama, koje možete sresti na zakrivljenim ekranima.

HTC U11 je otporan na vodu, pa se ne morate plašiti prskanja, prosipanja ili padova u vodu.

HTC U11 dolazi sa najnovijom verzijom tehnologije HTC USonic, koja sada i eliminiše buku iz okoline (Active Noise Cancellation – ANC), a ima i mogućnost skeniranja vašeg unutrašnjeg uva pomoću napredne ultrazvučne tehnologije. Tako se dobija neverovatno lično iskustvo slušanja sa zvukom oblikovanim specijalno za vas. HTC BoomSound Hi-Fi Edition zvučnici su takođe poboljšani. Promenjen je dizajn zvučnika kako bi bili jači i sa boljim dinamičkim opsegom zvuka.

Na nezavisnom testiranju DxOMark4, HTC U11 je dobio najvišu ikad datu ocenu jednoj kameri u pametnom telefonu. HTC-ov sistem optičke stabilizacije slike i super brzi auto-fokus, poput onog u DSLR aparatima, u svim uslovima osvetljenja omogućavaju kameri da pravi oštre fotografije i glatke video snimke. Poboljšana je i ekspozicija proširenim dinamičkim opsegom, a tu je i HDR Boost koji daje jasniju, balansiraniju sliku.

Prednja kamera sada kombinuje visoku rezoluciju od 16MP i našu UltraPixel svetlosnu osetljivost kako biste dobili vrhunske selfije i noću i danju. Takođe koristi moćnu HDR Boost tehnologiju i eliminaciju šuma kao i glavna kamera.

HTC U11 poseduje čak tri inteligentna prijatelja: HTC Sense Companion, Google Assistant i Amazon Alexa2. HTC Sense Companion je sada pametniji nego ikad do sad, pa će tokom vremena upoznati vas i vaše navike, kako bi vam olakšao svakodnevne aktivnosti. HTC U11 radi na najnovijoj verziji Android operativnog sistema, koji uključuje i Google Assistant, korisnog ličnog asistenta koji koristi Google pretragu i servise. Ovaj model je i prvi telefon na tržištu sa glasovnim pristupom Amazonovom servisu Alexa. Ovaj servis je trenutno dostupan korisnicima u SAD, Ujedinjenom Kraljevstvu i Nemačkoj.

HTC U11 poseduje 4GB RAM i 64GB prostora za čuvanje podataka, kao i dodatni microSD slot za dodatnu memoriju. Ovaj model takođe poseduje čitaš otiska prsta za dodatnu sigurnost i privatnost.

Dostupnost

HTC U11 će biti dostupan u Srbiji tokom juna 2017. Uz novi model se isporučuju jedinstvene Hi-Res ANC slušalice, USB-C na 3,5mm adapter sa ugrađenim DAC konverterom, Qualcomm Quick Charge 3.0 brzi punjač, zaštitna silikonska maska i krpica za čišćenje.

Wannabe TV

Editors choice