Globalni tehnološki brend HONOR je u toku prezentacije na IFA 2022, pod nazivom „Nova era povezivanja”, ponovo potvrdio svoju posvećenost međunarodnim tržištima. Na IFA sajmu HONOR je najavio Dual Flagship strategiju koja znači da će se svi savitljivi i ostali pametni telefoni kompanije naći na evropskom i međunarodnim tržištima. Predstavljen je i MagicOS 7.0, zasnovan na Andorid, PC i IoT operativnim sistemima. HONOR je ojačao svoj inovativni portfolio i predstavio je tri nova proizdvoda – HONOR 70, HONOR MagicBook 14 HONOR Pad 8, prvi tablet kompanije koji je dostupan izvan Kine.

HONOR IFA Keynote Predstavljeni novi HONOR proizvodi Ovo su novi HONOR proizvodi, koji povezuju ljude i kulture u eri metaverzuma

HONOR je predstavio i Kapiju budućnosti, globalnu inicijativu koja se sprovodi u Hamburgu, u Nemačkoj, čiji je cilj da inspiriše talente i kreativne ljude širom sveta da iskoriste tehnologiju za povezivanje ljudi i kulture u eri metaverzuma.

HONOR 70 1 Ovo su novi HONOR proizvodi, koji povezuju ljude i kulture u eri metaverzuma

„HONOR je od osnivanja težio tome da više doprinese industriji kako bi omogućio bolju budućnost za sve. Kako bismo to i postigli, ostali smo veoma posvećeni inovacijama. Sa predstavljanjem Dual Flagship strategije, MagicOS 7.0, kao i rešenja za fitness i zdravlje, radujemo se što možemo da potrošačima širom Evrope i sveta, koji traže najbolje savitljive telefone, pružimo vrhunsko korisničko iskustvo”, rekao je George Zhao, izvršni direktor HONOR Device Co, Ltd.

Comments