Novi model Range Rovera, legendarnog luksuznog automobila vrhunskih sposobnosti, spektakularno je predstavljen sinoć u Narodnom pozorištu u Beogradu.

Intrigantan kao i u toku više od pola veka svog postojanja, novi Range Rover je još jednom očarao sve prisutne zvanice i postavio nove standarde kvaliteta, luksuza i udobnosti.

Novi Range Rover predstavljen u Srbiji a evo zasto postavlja nove standarde kvaliteta luksuza i udobnosti 1 Novi Range Rover predstavljen u Srbiji, a evo zašto postavlja nove standarde kvaliteta, luksuza i udobnosti

U atmosferi dostojnoj najprestižnijih svetskih događaja, kakva je bila i globalna premijera ovog modela u Royal Operi u Londonu, glavni junak ove priče – peta generacija Range Rovera – pokazao je svoje lice i najavio skori dolazak na srpske puteve.

“Umetničkim performansom koji je obuhvatio razvoj Range Rovera kroz decenije počevši od sedamdesetih godina dvadesetog veka do današnjih dana, i uz audio i vizuelne efekte, predstavili smo ovaj model. Nije slučajno „kralj game“ Land Rovera u svetskim medijima označen kao „remek/delo dizajna, vrhunski ukomponovanog sa tradicionalnom i prepoznatljivom formom“. Reč je o petoj generaciji Range Rovera koja je na elegantan način pomirila sve tradicionalne vrednosti brenda i unela najsavremenija tehnička unapređenja”, navela je Vera Vuković, direktorka marketinga British Motorsa, generalnog uvoznika Jaguar Land Rovera automobila za Srbiju i Crnu Goru.

Novi Range Rover predstavljen u Srbiji a evo zasto postavlja nove standarde kvaliteta luksuza i udobnosti 3 Novi Range Rover predstavljen u Srbiji, a evo zašto postavlja nove standarde kvaliteta, luksuza i udobnosti

Ističući bogato nasleđe Range Rover brenda, u posebnom ambijentu pod kupolama Narodnog pozorišta, kompanija British Motors je još jednom potvrdila ikonični status ovog automobila i ugostila brojne ugledne zvanice iz javnog života i sveta biznisa.

Svi prisutni uverili su se da su: nivo luksuza kog odlikuje moderan dizajn, neverovatna sofisticiranost izrade i prefinjeni materijali, i velika mogućnost personalizacije prema željama kupaca redefinisali pojam premijuma u automobilskoj industriji.

Novi Range Rover predstavljen u Srbiji a evo zasto postavlja nove standarde kvaliteta luksuza i udobnosti Novi Range Rover predstavljen u Srbiji, a evo zašto postavlja nove standarde kvaliteta, luksuza i udobnosti
Comments