Internet koristiš svaki dan, od jutra do večeri, na poslu, kod kuće, u kafiću dok piješ kafu ili dok si na ručku, i tako možemo da navodimo situacije u nedogled. A ono što sve može jako da iznervira jeste kada internet koči, kada ne možemo da otvorimo brzo neku stranicu, sajt, da vidimo nove objave na društvenim mrežama i kod mnogih to izaziva zaista veliku količinu ljutnje i besa. Da se to ne bi dešavalo, postoje neki saveti i trikovi koji ti mogu pomoći u tome da tvoj internet bude brži i da radi bolje.

internet 4 Otkrivamo ti kako da tvoj internet radi brže bez kočenja

Briši podatke

Ono što će te u svakom koraku koji napraviš na svom mobilnom telefonu zaustavljati uporno jeste prepuna memorija. Zbog toga što nemaš više mesta za nove podatke i fajlove, “kočiće” apsolutno sve, a internet u najvećoj meri, zbog čega je potrebno redovno da brišeš sve ono što ti više nije potrebno.

Ukloni nepotrebne aplikacije

Sve te aplikacije koje ti stoje na računaru ili u telefonu, a slabo ili ih uopšte ne koristiš, usporavaju rad uređaja, ali i sam protok interneta. Zbog toga je potrebno da deinstaliraš apsolutno sve ono što nikada ili sasvim retko koristiš.

Comments