Dobro je poznato da je većina muškaraca luda za četvorotočkašima. Stalne pretrage na internetu, posećivanje sajmova automobila, vožnje sa drugovima da se samo neki od njih isproba, sve ovo je jedan mali deo pokazivanja ljubavi prema ovim modernim kočijama. Međutim, pored automobila, velika strast se oseća i prema motorima. Ogromni, velike snage, ovi dvotočkaši čine da se osećate moćno i nepobedivo. A tu je naravno i zadivljenost sa ženske strane kada vas vide na nekom od njih.

Danas smo odlučili da vam predstavimo neke od najskupljih i najekskluzivnijih motora na svetu. Ovo su samo neki od njih, budući da postoji veliki broj motora koji bi se našao u ovom izboru, jer skoro svakodnevno dolaze neki novi, bolji i skuplji.

MV-Augusta F4CC

Ovaj lepotan će sigurno učiniti da vam u trenutku zastane dah. Klaudio Kastiljoni je glavni i odgovorni “krivac” za njegov nastanak, a inspiraciju je našao tražeći rešenje da stvori nešto komercijalniji motor. Karoserija MV-Augusta F4CC napravljena je od platine, a na ovoj mašini nalaze se i inicijali tvorca. Dostiže brzinu od 315 kilometara na sat, a ukoliko budete želeli da ga pazarite moraćete da izdvojite SAMO 120,000 američkih dolara.

mv2 Ovo su NAJSKUPLJI motori na svetu

MTT Turbine SuperBike

Ginisov ljubimac, ponosni vlasnik titule najbržeg i najmoćnijeg motora na svetu. Turbo motor napravljen je u saradnji sa Rolls Royse-em, a osim standardnih gedžeta, ovaj turbo motor ima ugrađen LCD ekran za bezbednu vožnju, kao i mini kameru. Jedan je od omiljenijih motora među holivudskim zvezdama, a razlog tome može biti i “Smart Smart” paljenje, kao i još neki drugi zanimljivi dodaci koje poseduje. MTT Turbine SuperBike košta čitavih 150,000 američkih dolara.

mtt2 Ovo su NAJSKUPLJI motori na svetu
Comments