Amerikanci vole pick-up kamionete. Vozika ih i staro i mlado, devojke i mladići. Nema filma u kome ga mlađarija ne vozi. Premda se vezuje za ruralne predele, pick-up postaje prestižno vozilo za grad. To vam je kao džip na steroidima, pa ćete ih videti i na ulicama Beograda.

0111 Pokupite pick up

Kamion je kul

Kamionče je zgodno za vuču. Recimo imate gliser ili jedrilicu. Teško da će neki fensi kabriolet moći da potegne takav teret, a i greota je. Zato vlasniku pick up-a na čelu piše “bogataš”. Ili je bar takav utisak, a u današnjem svetu imidž je sve.

054 Pokupite pick up

Čovek od akcije

U tom smislu, savremeni kamioneti su luksuzno vozilo. Spajaju najbolje osobine džipa i velikog udobnog SUV-a. Činjenica da kamionče može da prođe kuda i terenac, a opremljen je svom luksuznom opremom čini ga magnetom za žene. dobro možda ne kao kabriolet ili sportski automobil, ali i dalje je vrlo poželjno prevozno sredstvo.

0211 Pokupite pick up

Muško vozilo

Svaki pravi muškarac odlazi u prirodu. Bilo da samo ide na roštilj ili da vuče čamac ili da nosi ronilačku ili planinarsku opremu. Kamionet je muževno vozilo. Ako i nemate sport u prirodi, pick-up može da posluži da nosite drangulije iz šupe (niste pravi muškarac ako nemate šupu krcatu koječime ili bar mušku jazbinu).

Magnet kao takav

Mnogi muškarci kupuju moćne automobile nadajući se da će privući dame. Drugi vole da privlače poglede svih. Kamionet je prilično krupno vozilo koje uvek izaziva pažnju. Počesto pick up kamione farbaju u drečave boje i stavljaju kul slike, logoe i druge ukrase.

0312 Pokupite pick up

Heroj komšiluka

Zamislite ovo. Padne sneg, ulica zavejana. Komunalce je i ove godine sneg iznenadio. A onda se poljavljujete sa kamionetom koji napred ima lopatu i razgrnete sneg. Ili naprosto lancima vežete gredu i moćnim vozilom naprosto počistite ulicu.

Bezbednost na putu

Sve više je ludaka na putevima. Izleti vam neka budala i udari vas. Kiša padne, drumovi su nam očajni, eto sudara koji vam uništi automobil. Kamion je ogroman i težak. Čak i da se dogodi najgore, sva je prilika da ćete naprosto proći kroz budalu koja vam se ispreči na putu ili bar ga odbaciti. Savremeni automobili pretvaraju se u zgužvani čelik i dizajnirani su da sačuvaju život putnika. Kamion naprosto ruši sve pred sobom. Okej, čak i blažim čukanjima, masivnost pick up-a amortizovaće veća oštećenja čak i vozilu koja vas udari.

043 Pokupite pick up

Kriza srednjeg doba

Muškarci se vazda suočavaju sa nekim krizama. Sumnjaju u muškost. Brz ritam života i teškoće poslovnog života čine da stariji momci često posežu za raznim vrstama nadoknada. Uspešan muškarac retko odoli da ne kruniše uspeh sportskim vozilom ili motorom. Kamionet znači moć, ali i pouzdanost. Muškarac iz kamioneta uliva poverenje, on je majstor. Još ako je mašina moćna i lukzusna, kamionet vam dođe kao nadoknada i nagrada u isto vreme.

Vreme je da se odlučite za pick-up!

Ranko Trifković

Comments