Svi Samsung smart televizori pa tako i novi SUHD TV, automatski traže Samsung mobilne uređaje i povezuju se korišćenjem BLE (Bluetooth Low Energy) tehnologije. SUHD TV koristi Tizen platformu koja pruža bolje povezivanje, lakše kreiranje kompatibilnih sadržaja, kao i povezivanje sa društvenim mrežama. Velika pažnja kod razvoja ovih televizora posvećena je i dizajnu. Iskošeni Chamfer Bezel dizajn daje više dubine ekranu, usled zakrivljenog dizajna, dok Shirring dizajn sa zadnje strane deluje poput mekane tkanine pa uređaj izgleda elegantno iz svakog ugla.

Uz SUHD televizore, Samsung je predstavio i proširenu liniju audio proizvoda, uključujući 360 Audio zvučnike i zakrivljene soundbarove. Model WAM7500 zvučnika ima Samsungovu tehnologiju pod nazivom ‘Ring Radiator’ koja savršenim balansom između visokih i niskih tonova dopušta da zvuk teče u radijusu od 360 stepeni. Poseduju premium materijale na spoljašnjem delu zvučnika koji im omogućavaju da se elegantno uklope u svaki enterijer.

Borka Tomovic i Ivan Mihailovic na predstavljanju Samsung SUHD TV Premijera nove generacije Samsung televizora i zvučnika

Novi zakrivljeni soundbar HW-J7501 ima elegantan i jednostavan dizajn i uklapa se sa Samsung zakrivljenim TV uređajima, od 48 do 78 inča. Korisnicima je omogućeno da puštaju muziku preko funkcije za više prostorija, tako što se uređaj bežično povezuje sa TV-om putem Bluetooth konekcije i opcije TV SoundConnect.

Comments