Zanimljive činjenice koje treba da znate o Tomu Hardyju

10 glumica u koje smo bili zaljubljeni 90-ih

Ivan Divan: “Ne bih odvajao svoju čovečnost od umetnosti”

Postavljanje granica – znak zrelosti i stabilnosti

Kako da bolje podnesete odbijanje

Iritantne stvari koje vam sigurno neće nedostajati – jer ste singl

Ovo je hrana od koje će vam mamurluk biti “kao rukom odnesen”

Ovo su najplaćeniji sportisti u 2021. godini, a evo koliko oni zarađuju

Hrvatska kompanija Rimac postaje većinski vlasnik Bugattija

Stvari koje rade pravi džentlmeni

Ovo je hrana koju bi trebalo da izbegavate nakon što napunite trideset

Vodič kroz emotivni nered – za početnike

Kako da doneseš odluke koje menjaju život

Nisu svi treninzi isti, a ovo je pet vrsta treninga koje možete isprobati

Šta misliš da devojka očekuje od tebe – a šta je njoj zapravo bitno

Automobili i tehnologija

Samsung predstavio novi, revolucionarni Soundbar na sajmu CES2016

Samsung, vodeći proizvođač kućnih sistema za zabavu, najavio je svoju novu seriju audio proizvoda, koja obuhvata i novi revolucionarni Soundbar uređaj opremljen Dolby Atmos ® tehnologijom, kao i unapređenja bežične serije audio uređaja, Wireles Audio 360.

Nova serija Samsungovih audio proizvoda projektovana je tako da obezbedi spektakularan zvuk i omogući iskustvo koje zaista pripada tehnologiji nove generacije. Posetioci sajma CES 2016 biće u mogućnosti da se uvere u kvalitet zvuka koji pružaju novi audio uređaji, kao i da premijerno vide još mnogo inovativnih proizvoda iz oblasti kućnih sistema za zabavu na Samsungovom štandu u centralnoj hali.

“Naš portfolio audio proizvoda za 2016. godinu nudi najživopisniji zvuk za uživanje kod kuće”, izjavio je Džon Ji Kim, potpredsednik Divizije za ekrane pri kompaniji Samsung Electronics. “Samsungov novi Soundbar sa Dolby Atmos® tehnologijom, donosi vrhunski sistem za kućni bioskop, posebno kada se kombinuje sa Samsungovim novim SUHD televizorima.”

Audio CES2016 Main 2 Samsung predstavio novi, revolucionarni Soundbar na sajmu CES2016

Samsungov novi HW-K950 Soundbar je prvi uređaj ove kompanije koji se odlikuje Dolby Atmos® tehnologijom i prvi soundbar komplet u ovoj grani industrije koji obuhvata i dva bežična zadnja zvučnika sa Dolby Atmos® tehnologijom. Ceo kompet uređaja donosi neverovatan 5.1.4-kanalni zvuk. Visine samo 2,1 inča, tanak, elegantan dizajn uređaja HW-K950 koristi tri zvučnika okrenuta ka napred i dva okrenuta ka gore. Ovaj novi system donosi raskošan, pun zvuk koji može da ispuni čitavu prostoriju, a koji je dovoljno detaljan da donese realističan bioskopski efekat od zvuka strele ispaljene preko prostorije do zvuka kolibrija koji lebdi iznad glave slušaoca. Soundbar se takođe bežično povezuje sa subwoofer zvučnikom i zadnjim zvučnicima, dajući praktično, elegantno rešenje u svakoj dnevnoj sobi. Ovo takođe znači i da nije potrebna ugradnja zvučnika na plafon kako bi se postigao realističan 3D zvuk.

“Dolby Atmos® je dobio ogromnu podršku od velikih studija i nastavlja svoje širenje na druge formate, uključujući novi Samsungov HW-K950 Soundbar, koji omogućava većem broju korisnika da u svoj dom donesu doživljaj zvuka bez premca,” izjavio je Dag Derou, viši potpredsednik, Dolby Laboratories. “Potrošači sada mogu da dožive zvuk koji dolazi iz svih pravaca, uključujući i onaj iznad njihovih glava, koji će njihove kućne bioskope ispuniti neverovatnom jasnoćom, snagom, detaljima i dubinom.”

Nadograđujući postojeću Wireless Audio 360 seriju, Samsung je izložio širok spektar novih boja i formi za audio uređaje dizajniranih tako da se uklope u dekor bilo koje prostorije u domu. Sa zaštićenom tehnologijom prstenastog širenja Ring Radiator, audio uređaj može da se postavi bilo gde u prostoriji i da je ispuni živim, ali ipak uravnoteženim zvukom.

Audio CES2016 Main 1 Samsung predstavio novi, revolucionarni Soundbar na sajmu CES2016

Samsung takođe omogućava potrošačima da kontrolišu svoje muzičke uređaje jednostavnije i lakše nego ikada, sa intuitivnim interfejsom zvučnika, osetljivim na dodir, koji odgovara na dodire i prevlačenja. Potrošači imaju još veću kontrolu zahvaljujući novim aplikacijama za pametne časovnike Gear S2 i Gear S, kao i unapređenoj aplikaciji Samsung Multiroom App za pametne telefone i tablete. Wireless Audio 360 serija takođe nudi novu funkcionalnost u pametnom domu, uključujući zvučna obaveštenja i podešavanja za kućne bioskope. R5 model iz Audio Wireless 360 serije dobio je i priznanje u okviru CES 2016 nagrada za inovaciju.

 

Wannabe TV

Editors choice