Samsung Electronics danas je najavio pametni sat Samsung Gear S2, rezultat dugogodišnje napredne inovacije u kategoriji nosivih uređaja.

Samsung Gear S2 je kružnog dizajna koji je lako uklopiti u svaki stil, sa intuitivnim, specijalno kreiranim funkcijama, koje korisnicima omogućavaju da svoja iskustva upotrebe mobilnih uređaja unaprede, prilagode sebi i učine još zabavnijim.

samsung gear s2 1 Samsung predstavlja Gear S2

Jedinstveno rotirajuće kućište Gear S2 sata, zajedno sa tasterima “Home” za povratak na početni prikaz i “Back” za povratak jedan korak unazad, obezbeđuje korisnicima brži i precizniji pristup obaveštenjima i aplikacijama.

Predstavljajući ga u dve različite varijante – Gear S2 i Gear S2 klasikSamsung je dizajnirao Gear S2 da odgovori na dva sasvim različita ukusa korisnika. Gear S2 klasik namenjen je korisnicima koji više vole klasičan dizajn ručnog sata, u elegantnoj crnoj boji sa odgovarajućom narukvicom od prave kože. Gear S2 idealan je za one koji su stalno u pokretu, a koji gaje ljubav prema minimalističkom i modernom dizajnu.

Comments