Zanimljive činjenice koje treba da znate o Tomu Hardyju

10 glumica u koje smo bili zaljubljeni 90-ih

Ivan Divan: “Ne bih odvajao svoju čovečnost od umetnosti”

Postavljanje granica – znak zrelosti i stabilnosti

Kako da bolje podnesete odbijanje

Iritantne stvari koje vam sigurno neće nedostajati – jer ste singl

Ovo je hrana od koje će vam mamurluk biti “kao rukom odnesen”

Ovo su najplaćeniji sportisti u 2021. godini, a evo koliko oni zarađuju

Hrvatska kompanija Rimac postaje većinski vlasnik Bugattija

Stvari koje rade pravi džentlmeni

Ovo je hrana koju bi trebalo da izbegavate nakon što napunite trideset

Vodič kroz emotivni nered – za početnike

Kako da doneseš odluke koje menjaju život

Nisu svi treninzi isti, a ovo je pet vrsta treninga koje možete isprobati

Šta misliš da devojka očekuje od tebe – a šta je njoj zapravo bitno

Automobili i tehnologija

Samsung uvodi napredno korisničko iskustvo za Smart TV

Samsung je predstavio novo Smart TV korisničko iskustvo sa unapređenim “Smart Hub” korisničkim interfejsom i novim daljinskim upravljačem Samsung Smart Control. Ova unapređenja Smart TV-a omogućavaju potrošačima lak pristup svim njihovim omiljenim sadržajima, na jednom mestu i sa samo jednim daljinskim upravljačem.

“Svet televizora se stalno menja, sa više opcija i povezanih uređaja nego ikada ranije, tako da smo olakšali korisnicima da otkriju i gledaju sadržaj koji žele, kada to žele”, izjavio je Von Djin Li, izvršni potpredsednik Divizije ekrana pri kompaniji Samsung Electronics. “U 2016. godini, Samsungov Smart Hub i daljinski upravljač Smart Control donose najjednostavnije, najintuitivnije, objedinjeno iskustvo gledanja televizije za korisnike. Zajedno, oni nude izbor i performanse koje potrošači očekuju od današnje tehnologije za kućnu zabavu.”

Novi Smart Hub interfejs predstavlja iskorak iz okvira više različitih uređaja i izvora sadržaja, ka jednoj integrisanoj platformi za sadržaj i servise. Korisnici će sada moći lako da se prebaciju između linearnog sadržaja, OTT sadržaja kao i drugih povezanih uređaja, uključujući konzole za video igre i Blu-rej plejere. Pomoću osveženog interfejsa, mogu da pretražuju popularne naslove kako bi našli šta žele da gledaju ili igraju. Ovim se eliminišu prepreke između izvora i uređaja priključenih na TV, što korisnicima omogućava da lakše i brže pristupe onome što zaista žele da gledaju. Korisnici takođe mogu da prilagode svoj Smart Hub interfejs svojim potrebama, uređujući svoje omiljene sadržaje i izbore zabave direktno na početnom prikazu.

Smart hub Samsung uvodi napredno korisničko iskustvo za Smart TV

Samsung Smart Control daljinski upravljač služi kao univerzalna kontrolna jedinica za skoro sve uređaje priključene na Samsung Smart TV, eliminišući potrebu za većim brojem daljinskih upravljača. Za TV uređaje sa više od tri priključena eksterna uređaja, što je prosečna vrednost, Smart Control daljinski upravljač će objediniti više daljinskih upravljača u jedan jednostavan uređaj. Izrađen na Tizen platformi, novi Smart Control daljinski upravljač omogućava brži, objedinjen pristup zabavnim sadržajima zahvaljujući svom automatskom prepoznavanju izvora. Smart Control daljinski upravljač će odmah prepoznati set-top-bokseve, OTT uređaje, Blu-rej plejere, igračke konzole kao i druge priključene uređaje. Ovim se potrošačima obezbeđuje jedinstveni instrument koji im je potreban za kontrolu celokupnog kućnog sistema za zabavu.

Samsungov novi Smart TV sa unapređenim Smart Hub interfejsom delimično je razvijen u Samsungovoj laboratoriji za korisnička iskustva u Silikonskoj dolini. “Želeli smo da potrošačima ponudimo novu vrstu iskustva, integrisanjem živog televizijskog programa sa striming servisima i drugim izvorima sadržaja”, izjavio je Kris Turkstra, potpredsednik laboratorije. “Više nećete morati da pratite veći broj daljinskih upravljača kako biste kontrolisali pojedinačne uređaje. Sve što vam treba je jedan Samsungov pametni televizor, Smart TV”.

 

Wannabe TV

Editors choice