Mondijalska groznica je zahvatila veći deo planete, a da bi uvek bili u toku sa svim što se dešava širom stadiona (a i oko njih) u Brazilu, savremena tehnologija vam daruje nekoliko korisnih aplikacija.

FIFA Official

Veoma ozbiljna aplikacija koja nam dolazi iz svetske kuće fudbala. Sadrži sve, od sastava timova, preko istorijata, pa i snimaka golova, kao i bloga koji će biti osvežavan svakodnevno, više puta. Moći ćete da glasate i za igrača utakmice, a dostupna je korisnicima Androida i iOS. Besplatna je.

FIFA Official 6 aplikacija bez kojih je Svetsko prvenstvo nezamislivo!

FIFA Official

ESPN FC Soccer & World Cup

Aplikacija televizije ESPN obiluje komentarima i analizama njihovog ekspertskog tima. Sa vama dele sve, od timskih vesti, do izmena u toku igre. Dostupna je za Android operativne sisteme, kao i za iOS, a pritom je besplatna.

ESPN FC Soccer World Cup 6 aplikacija bez kojih je Svetsko prvenstvo nezamislivo!

ESPN FC Soccer & World Cup

Onefootball Brasil

Izaberite svoj omiljeni tim i budite sa njim svakog minuta. Slušajte prenose uživo, četujte sa istomišljenicima (ili se svađajte sa onim drugim). Aplikacija sadrži uvod u meč, kao i materijal posle mečeva, poput pres konferencija, intervjua i analiza. Takođe je besplatna, a pored Androida i iOS sistema, može se koristiti i na Windows Phone uređajima.

Onefootball Brasil 6 aplikacija bez kojih je Svetsko prvenstvo nezamislivo!

Onefootball Brasil

Travel Portuguese Futebol Edition

Korisna aplikacija za turiste, koja sadrži osnove portugalskog jezika i slike okoline, da bi se lakše snašli u zemlji kafe, sambe i fudbala. Pomaže vam oko fudbalskih termina, ali i da naručite hranu, pitate za pravi put i sl. Besplatna je i dostupna samo za korisnike Androida.

Travel Portuguese Futebol Edition 6 aplikacija bez kojih je Svetsko prvenstvo nezamislivo!

Travel Portuguese Futebol Edition

theScore

Besplatna aplikacija preko koje non-stop možete da pratite vesti o omiljenim reprezentacijama i igračima. Sve je u realnom vremenu, a možete podesiti i opciju za opis golova. Ako imate Android ili iOS, ovo je prava stvar za vas.

theScore 6 aplikacija bez kojih je Svetsko prvenstvo nezamislivo!

theScore

FIFA ’14

Obožavaoci istoimene video-igre biće zahvalni na ovoj aplikaciji, koja je takođe besplatna, ali dostupna je samo za iOS. Napravite svoj tim snova preko ove besplatne aplikacije, izazovite prijatelje i zabavljajte se ludo tokom narednih mesec dana!

FIFA 14 6 aplikacija bez kojih je Svetsko prvenstvo nezamislivo!

FIFA ’14

U suštini, nema ništa bolje nego sesti ispred televizora, otvoriti pivo, spremiti grickalice ili roštilj, ali ako ste ljubitelj tehnologije, ove aplikacije će vam svakako poslužiti.

Radoslav Jokić

Comments