Trikovi u nezi koji su potrebni svakom muškarcu

Dobrobiti koje donosi muzika

Šta sve možete pojesti za 30 dolara u različitim zemljama?

Tajne dobrog + urbanog stila za muškarce koji nemaju mnogo vremena za to

9 autfita koji nikada neće izaći iz mode

Recept: Hrskava piletina iz rerne

8 istaknutih ikona muškog stila

Mitovi o alkoholu u koje ne treba da veruješ

Krigla kolač – specijalitet za pravog muškarca

Pravilna nega za svaki tip kože

Ovo su beauty rutine poznatih muškaraca

Letnji komadi koje možeš da nosiš i tokom jeseni

Ličnosti koje su najviše uzdrmale svet (2. deo)

Najluđe fobije – strahovi od najneverovatnijih stvari

Izoštri svoj pogled na ženski svet, jer, ovo su predrasude

Srpski AQOS automobili privlače svetsku pažnju!

Srpski AQOS automobili privlače svetsku pažnju!

Aqos Technologies je kompanija koja će biti uključena u međunarodno tržište visoko-tehnoloških proizvoda. Aqos Technologies je osnovan da bi formalizovao dugogodišnje istraživanje u oblasti dizajna, posedujući veliko znanje o tradiciji i filozofiji gradnje automobila i pridružujući tome velika individualna iskustva, znanja i posvećenost članova tima. Kompanija je rezultat rada grupe nezavisnih iskusnih profesionalaca iz različitih oblasti: projektovanja, inženjeringa, tehnologije, arhitekture, itd. Glavna preokupacija kompanije je istraživanje u svim aspektima auto industrije, dizajn inovativnih delova automobila i dizajn (proizvodnja) visoko performantnih sportskih automobila.

AQOS Fastback Coupe Classic Srpski AQOS automobili privlače svetsku pažnju!

Nakon velikog truda i rada koji smo uložili u dostizanje vrhunskih performansi u izradi i dizajnu automobila, sa zadovoljstvom možemo da vas obavestimo da smo zaokružili našu gamu automobila i ovim putem vam predstavljamo našu liniju AQOS automobila, namenjenih savremenom čoveku sa početka 21. veka. Naša gama obuhvata prvih šest modela, koji su reprezenti u svojim kategorijama automobilske industrije. Popularno smo ih nazvali The B(R)AND, aludirajući na harmoniju benda koju oni sami po sebi predstavljaju, kako bi jasno poslali poruku da je naš Aqos brand zaokružio prvo poglavlje dizajna i pravca kompanije.

AQOS Fastback Four Door Srpski AQOS automobili privlače svetsku pažnju!

Modeli AQOS predstavljaju jasno definisane pravce razvoja naše kompanije i nude novo iskustvo u pogledu dizajna i krajnjih performansi automobilske industrije, pa imamo tendenciju da već započete pregovore sa salonom automobila u Ženevi privedemo do momenta kako bi se ta želja i ostvarila. Potencijalan nastup na salonu automobila samo je trenutak kada bi šira javnost dobila priliku da nas upozna, a sve više smo prepoznati kao brand koji je pomerio granicu u samom dizajnu, pa se stručna javnost uveliko interesuje za naše modele i tehnologiju koja će biti sastavni deo svakog automobila.

AQOS Javier Sport Srpski AQOS automobili privlače svetsku pažnju!

Suština stvaranja novog AQOS brenda se zasniva na pretpostavci da samo potpuno nov koncept i pristup mogu odgovoriti izazovima novog vremena. Ulazni parametri uspostavljanja i pozicioniranja nove ideologije gradnje automobila moraju biti redefinisani.

AQOS Peja 4XL Off Road Srpski AQOS automobili privlače svetsku pažnju!

AQOS Technologies pristupa dizajnu kao sredstvu artikulacije konstrukcionih, mehaničkih, aerodinamičkih, ergonomskih, tehnoloških, filozofskih i ekonomskih aspekata automobila.

Wannabe TV

Editors choice