Popularnost hrani vaš ego – poštovanje hrani vašu dušu

Veliki poroci velikih pisaca

Citati Thomasa Manna o čoveku, ljubavi, istini i vrlinama

8 Netflixovih Marvel heroja koje bismo voleli da vidimo u MCU

Zanimljive činjenice koje treba da znate o Tomu Hardyju

10 glumica u koje smo bili zaljubljeni 90-ih

Ivan Divan: “Ne bih odvajao svoju čovečnost od umetnosti”

Postavljanje granica – znak zrelosti i stabilnosti

Kako da bolje podnesete odbijanje

Iritantne stvari koje vam sigurno neće nedostajati – jer ste singl

Ovo je hrana od koje će vam mamurluk biti “kao rukom odnesen”

Ovo su najplaćeniji sportisti u 2021. godini, a evo koliko oni zarađuju

Hrvatska kompanija Rimac postaje većinski vlasnik Bugattija

Stvari koje rade pravi džentlmeni

Ovo je hrana koju bi trebalo da izbegavate nakon što napunite trideset

Automobili i tehnologija

Takmičenje srpskih kompanija u jednoj od najpoznatijih svetskih Esports igara – Counter Strike: Global Offensive

Good Game Global ove godine biće prvi put organizovan u Beogradu. Posle četiri izuzetno uspešne godine u Zagrebu, ovo najveće takmičenje između kompanija u jednoj od najpopularnijih Esports igara – Counter Strike: Global Offensive, dolazi u Beograd, 20. i 21. septembra 2019. i održaće se u Domu omladine Beograda.

Beogradski Good Game ugostiće 16 kompanija sa svojim timovima na dvodnevnom događaju, pod pokroviteljstvom kompanije Samsung, a svi zainteresovani mogu se prijaviti sve do 15. septembra 2019.

Originalna koncept Good Game-a je povezivanje kompanija kroz gejming, a osmislio ga je Nikola Stolnik, direktor Good Game Global. Njegova ideja bila je da se amaterskim igračima omogući pravi doživljaj Esportova. Jedan od značajnijih ciljeva ovog jedinstvenog turnira je doprinos razvoju gejminga i svih njegovih aspekata, a kroz humanitarni karakter takmičenja učesnici bi učinili nešto korisno za zajednicu i jednako važno, dobro se zabavili.

Cilj je povezati najbolje kompanije regiona, njihove zaposlene, dati im jedinstvenu mogućnost podizanja vrednosti svog brenda, a izuzetno bitan humanitarni deo ovog takmičenja odnosi se na prikupljanje sredstava koja odlaze najboljim regionalnim mladim preduzetnicima kroz Good Game Lift Off takmičenje.

GOOD GAME LOGO Takmičenje srpskih kompanija u jednoj od najpoznatijih svetskih Esports igara   Counter Strike: Global Offensive

Organizatori najavljuju originalnu scenografiju za takmičarski deo, ali i brojne atraktivne aktivacione zone, na kojima će se predstaviti brojni noviteti na polju gejminga, kao i najnoviji tehnološki trendovi.

Good Game Global spaja networking, kompanijski brending, tim bilding i društvenu odgovornost kroz Esports turnir zaposlenih.

Svi zainteresovani za učešće u Good Game Global Beograd mogu posetiti sajt good.game i FB stranicu gde se mogu informisati o prijavama i dobiti više detalja o samom događaju. Prijave su u toku sve do 15. septembra 2019.

Esports tržište je poslednjih nekoliko godina poraslo za čak 40 posto, a procenjuje se da će ukupni prihodi u 2019. godini preći milijardu dolara. Kako raste popularnost ovog sporta, raste i broj fanova čiji je broj prešao brojku od 300 miliona. Kada je reč o najjačim tržištima na prvom su mestu azijsko i severnoameričko, nakon čega sledi evropsko.

Jedna od najvažnijih vesti koja će obradovati sve poklonike gejminga je kandidatura za Olimpijske igre 2024. godine u Parizu.

Wannabe TV

Editors choice