Savršene ideje za tetovaže kod muškaraca

Kako muškarcima uspeva da oteraju stvarno kvalitetnu ženu

Kad u životu želiš nešto više

Kako da zadržiš onu do koje ti je stalo

Pogrešna uverenja kojih treba da se oslobodiš zarad svog mentalnog zdravlja

Kako da pronađeš svoju snagu

Najveće želje savremenog (mladog) sveta

Kako da upotrebiš bes kao pogonsko gorivo

Zašto vam uspeh izmiče

Miodrag Majić, autor romana “Deca zla”: Izvesno je da ćemo u dogledno vreme imati i igranu seriju po motivima ovog romana

Kad “prebaciš” iz ekstrovertnosti mladosti u introvertnost zrelosti

Ghosting, stop: Šta možeš da kažeš, umesto da samo nestaneš

Uznemirujuće stvari koje nikada nisi ni želeo da znaš o ženama

Rečenica kojom ćeš zavesti svaki znak u horoskopu

Uvidi koje treba da uvedeš u praksu do tridesete

Automobili i tehnologija

Takmičenje srpskih kompanija u jednoj od najpoznatijih svetskih Esports igara – Counter Strike: Global Offensive

Good Game Global ove godine biće prvi put organizovan u Beogradu. Posle četiri izuzetno uspešne godine u Zagrebu, ovo najveće takmičenje između kompanija u jednoj od najpopularnijih Esports igara – Counter Strike: Global Offensive, dolazi u Beograd, 20. i 21. septembra 2019. i održaće se u Domu omladine Beograda.

Beogradski Good Game ugostiće 16 kompanija sa svojim timovima na dvodnevnom događaju, pod pokroviteljstvom kompanije Samsung, a svi zainteresovani mogu se prijaviti sve do 15. septembra 2019.

Originalna koncept Good Game-a je povezivanje kompanija kroz gejming, a osmislio ga je Nikola Stolnik, direktor Good Game Global. Njegova ideja bila je da se amaterskim igračima omogući pravi doživljaj Esportova. Jedan od značajnijih ciljeva ovog jedinstvenog turnira je doprinos razvoju gejminga i svih njegovih aspekata, a kroz humanitarni karakter takmičenja učesnici bi učinili nešto korisno za zajednicu i jednako važno, dobro se zabavili.

Cilj je povezati najbolje kompanije regiona, njihove zaposlene, dati im jedinstvenu mogućnost podizanja vrednosti svog brenda, a izuzetno bitan humanitarni deo ovog takmičenja odnosi se na prikupljanje sredstava koja odlaze najboljim regionalnim mladim preduzetnicima kroz Good Game Lift Off takmičenje.

GOOD GAME LOGO Takmičenje srpskih kompanija u jednoj od najpoznatijih svetskih Esports igara   Counter Strike: Global Offensive

Organizatori najavljuju originalnu scenografiju za takmičarski deo, ali i brojne atraktivne aktivacione zone, na kojima će se predstaviti brojni noviteti na polju gejminga, kao i najnoviji tehnološki trendovi.

Good Game Global spaja networking, kompanijski brending, tim bilding i društvenu odgovornost kroz Esports turnir zaposlenih.

Svi zainteresovani za učešće u Good Game Global Beograd mogu posetiti sajt good.game i FB stranicu gde se mogu informisati o prijavama i dobiti više detalja o samom događaju. Prijave su u toku sve do 15. septembra 2019.

Esports tržište je poslednjih nekoliko godina poraslo za čak 40 posto, a procenjuje se da će ukupni prihodi u 2019. godini preći milijardu dolara. Kako raste popularnost ovog sporta, raste i broj fanova čiji je broj prešao brojku od 300 miliona. Kada je reč o najjačim tržištima na prvom su mestu azijsko i severnoameričko, nakon čega sledi evropsko.

Jedna od najvažnijih vesti koja će obradovati sve poklonike gejminga je kandidatura za Olimpijske igre 2024. godine u Parizu.

Wannabe TV

Editors choice