Savršene ideje za tetovaže kod muškaraca

Kako muškarcima uspeva da oteraju stvarno kvalitetnu ženu

Kad u životu želiš nešto više

Kako da zadržiš onu do koje ti je stalo

Pogrešna uverenja kojih treba da se oslobodiš zarad svog mentalnog zdravlja

Kako da pronađeš svoju snagu

Najveće želje savremenog (mladog) sveta

Kako da upotrebiš bes kao pogonsko gorivo

Zašto vam uspeh izmiče

Miodrag Majić, autor romana “Deca zla”: Izvesno je da ćemo u dogledno vreme imati i igranu seriju po motivima ovog romana

Kad “prebaciš” iz ekstrovertnosti mladosti u introvertnost zrelosti

Ghosting, stop: Šta možeš da kažeš, umesto da samo nestaneš

Uznemirujuće stvari koje nikada nisi ni želeo da znaš o ženama

Rečenica kojom ćeš zavesti svaki znak u horoskopu

Uvidi koje treba da uvedeš u praksu do tridesete

Automobili i tehnologija

Veliko čišćenje i pranje automobila

1/2

Ova blaga zima verovatno ima još izazova za vozače, u vidu kiše, bara i blata, ako već ne u vidu snega i leda, ali kada procenite da je pored uobičajenog pranja spolja i usisavnja i glancanja iznutra, koje obavlja svaka perionica, vreme za veliko čišćenje (koje domaćice obično obavljaju na proleće, kao i vozači), ovo je pravi način da pristupite sređivanju svog automobila i sprečavanju pojave korozije.

Motor

Pre svega, treba oprati motor, a za to vam je potreban antikorozivni sprej za odmašćivanje i malo pažnje i preciznosti u radu. Kablove i elektiku pokrijte ili umotajte najlonom, a filtere, plastiku i creva naprskajte tim sprejom. Treba vam još i krpa kojom ćete upiti i obrisati sve delove koje ste naprskali – i to je to.

Unutrašnjost automobila

Izbacite patosnice, istresite ih i očetkajte, a ukoliko su gumene, operite ih vodom. Sledeće je usisavanje poda, sedišta, gepeka – usisajte i tapacirunge na krovu i vratima. Sedišta možete oprati uz pomoć spreja za suvo pranje, koji skida fleke. Sva stakla očistite sredstvom za pranje prozora, spolja i iznutra, a instrument tablu uglancajte uz pomoć sredstva za održavanje plastike. Ovo je prilika da iz gepeka, kao i iz pregrade ispred suvozačkog sedišta i “džepova” u vratima izvadite sve i pobacate ono što se nakupilo i sigurno vam je potpuno nepotrebno. Ne propustite da očistite klimu, zbog mogućeg nakupljanja bakterija i širenja neprijatnog mirisa – klima u automobilu se mora čistiti, kao i klima u stanu, a i za to postoji poseban sprej koji se prska u ventilacione otvore.

Wannabe TV

Editors choice