Miodrag Majić, autor romana “Deca zla”: Izvesno je da ćemo u dogledno vreme imati i igranu seriju po motivima ovog romana

Kad “prebaciš” iz ekstrovertnosti mladosti u introvertnost zrelosti

Kad ti uspeh izmiče i veruješ da si luzer

Ghosting, stop: Šta možeš da kažeš, umesto da samo nestaneš

Uznemirujuće stvari koje nikada nisi ni želeo da znaš o ženama

Rečenica kojom ćeš zavesti svaki znak u horoskopu

Uvidi koje treba da uvedeš u praksu do tridesete

Glavni izvori stresa + kako da njima upravljaš

Kako da podstakneš svoju kreativnost

Životne lekcije (koje se stalno zaboravljaju)

Jednostavna pravila za uspešan život

Šta se dešava sa tvojim telom kad previše spavaš

Čemu ti služi meditacija

Savladaj 10 veština rešavanja problema

Taktike za izbegavanje “sagorevanja” na poslu

Veliko čišćenje i pranje automobila

Veliko čišćenje i pranje automobila

Spoljašnjost automobila

Ako ga ima, najpre uklonite blato koje se skuplja na branicima i točkovima , a zatim polijte auto čistom vodom. Crevo je idealno za ovo “tuširanje”, ali poslužiće vam i kofa. Nakon prvog polivanja, rastvorite šampon u vodi i nparvite penu u koju ćete umakati sunđer i njime čistiti celu školjku automobila, od krova, na dole (pranje spoljašnje strane stakla ostavite za ovaj momenat). Najteže je očistiti pod automobila, ali uz malo truda i dovitljivosti uspeće vam i to – poslužite se džogerom, ili prosto privežite veći sunđer na dugačak štap i očistie koliko možete da dosegnete (crevom ćete isprati ostatak u sasvim dovoljnoj meri).

Završnica spoljašnjeg pranja i čišćenja je poliranje i voskiranje, koje je neophodno, jer štiti školjku od uticaja sunca i kiše, a prljavština se ne zadržava. Zato vredi da se potrudite (ukoliko nemate mašinu za poliranje) i da ovaj posao detaljno obavite uz pomoć paste za poliranje. Nanesite pastu na vatu i kružnim pokretima uglancajte celu površinu automobila. Sijaće kao nov!

Ne zaboravite da očistite farove – obrišite ih vlažnom krpom, a zatim na stakla nanesite malo paste za zube i trljajte kružnim pokretima, dok ih ne uglancate.

Fotografije: instagram.com/nohow

Brankica Milošević

Wannabe TV

Editors choice