Posao, trening, izlazak, dejt. Veliki planovi, zacrtani ciljevi, maštovite ideje, noći ispunjene razgovorom i smehom. Multitasking, ubrzan ritam, savladavanje prepreka, trčanje u susret novim izazovima.

Vaš život je dinamičan, vaš tempo je nedostižan, volite adrenalin svakog novog dana – ali i obećanje opuštanja, kada znate da ste na pravom putu. Jedinstveni ritam vaše svakodnevice treba da prati tehnologija – pouzdana, pažljivo odabrana, elegantna – baš prema vašoj meri.

389A6102 819x1024 Praktični, moćni i pouzdani: Četiri gedžeta koja treba da se nađu u kolekciji svakog savremenog muškarca

Zato vam predstavljamo četiri esencijalna gedžeta, koja su dizajnirana da olakšaju i poboljšaju život savremenog muškarca, koji vešto balansira između posla i uživanja, praktičnog i zabavnog, klasičnog i inovativnog. Ovi gedžeti će zadovoljiti svaku vašu potrebu, unaprediti sve ono u čemu uživate da radite, ali i obojiti vašu svakodnevicu novim, uzbudljivim iskustvima.

Kako biste tempo života maksimalno optimizovali tehnologijom koja vas neće izneveriti, pođite sa nama kroz četiri predloga Xiaomi uređaja za različite namene. Zajedno, oni su apsolutno sve što vam je potrebno za svaki dan, tako da su proverena i pametna investicija.

389A6243 819x1024 Praktični, moćni i pouzdani: Četiri gedžeta koja treba da se nađu u kolekciji svakog savremenog muškarca

Xiaomi 13T - besprekoran dizajn za istinske ljubitelje fotografije

Elegantan dizajn spojen sa legendarnom Leica kamerom, koja je već decenijama sinonim za vrhunski kvalitet – upravo to donosi Xiaomi 13T pametni telefon. Oduševiće sve ljubitelje fotografije, posebno one koji žele da stvarnost dožive u punoj snazi boja i nezaboravnih kadrova! Ukoliko nameravate da stvarate uspomene koje ne blede, Xiaomi 13T telefon je nepogrešiv izbor.

Sve moćne fotografije i video funkcije Xiaomi 13T podržane su setom optičkih sočiva koje je koprojektovala nemačka kompanija Leica. Telefon ima širokougaonu kameru od 50 MP sa žižnom daljinom od 24 mm, sa 7P sočivom dizajniranim da uhvati više svetlosti. Ove tehnologije pomažu da postignete jasnije i čistije fotografije kad snimate kadrove sa pozadinskim osvetljenjem, pri direktnom ili gradskom svetlu u noćnim scenama. Tu je i širokougaona kamera od 12 MP sa žižnom daljinom od 15 mm, koja je idealna za snimanje panorame i zadivljujućih i nezaboravnih pejzaža.

Sveden i elegantan u dizajnu, Xiaomi 13T dolazi u tri boje: Alpine Blue i Black. Alpine Blue model ima zadnju ploču koja sadrži vegansku kožu meke teksture, dok Black Xiaomi 13T model ima staklenu zadnju ploču koja je svilenkasto glatka. Moćan izgled i još bolje performanse!

389A6152 819x1024 Praktični, moćni i pouzdani: Četiri gedžeta koja treba da se nađu u kolekciji svakog savremenog muškarca

Xiaomi Pad 6, tastatura i olovka - za rad sa bilo kog mesta

Gde god da radite i kojim god poslom da se bavite, tablet je jedan od najkorisnijih gedžeta koji će vam olakšati svakodnevne zadatke i obaveze. Lagan za nošenje bilo gde, opremljen moćnim specifikacijama, Xiaomi Pad 6 sa tastaturom i olovkom će pružiti baš sve što vam treba za bilo koji posao ili putovanje.

Ekran Xiaomi Pad 6 tableta nudi prilično impresivnu listu opcija, sa brzinom osvežavanja od 144 Hz, podrškom za Dolby Vision HDR i do 550 nita osvetljenosti. Brz je i fluidan, bilo da šaljete mejlove, primate pozive, uređujete dokumente ili se opuštate uz video-igricu. Xiaomi Pad 6 ima 6 ili 8 GB RAM-a, najmanje 128 GB memorije i Snapdragon 870 procesor, zbog čega je efikasan i pouzdan.

Rad na ovom tabletu je još lakši uz njegovu dodatnu opremu – tastaturu i olovku. Xiaomi Pad 6 tastatura ima 64 tastera i veliki touchpad. Xiaomi Smart Pen 2. generacije, s druge strane, može ponuditi do 150 sati trajanja baterije sa jednim punjenjem, kao i brzinu i preciznost. Uređaj na koji se zaista možete osloniti, gde god se nalazite!

389A6245 3 820x1024 Praktični, moćni i pouzdani: Četiri gedžeta koja treba da se nađu u kolekciji svakog savremenog muškarca
389A6245 820x1024 Praktični, moćni i pouzdani: Četiri gedžeta koja treba da se nađu u kolekciji svakog savremenog muškarca

Xiaomi S1 Pro - za vrhunski trening svakog dana

Ako jedva čekate da se “izduvate” posle napornog dana, ili uživate u adrenalinu tokom vikenda, pronašli smo pametan sat koji će pratiti vaš tempo. Xiaomi S1 Pro pruža vrhunsku statistiku za niz sportova i vežbi, ali i mnogo više od toga. 

Izgled sata je efekan i moćan – lice je od safirnog stakla sa AMOLED ekranom od 1,47 inča, na kojem su aplikacije jasne i lake za navigaciju. Xiaomi S1 Pro vam daje mogućnost da vidite obaveštenja, upućujete pozive preko Bluetootha, menjate pesmu kad slušate muziku. Ali, kad se bavite sportom, njegove moći tek dolaze do izražaja.

Xiaomi S1 Pro ima optički senzor otkucaja srca sa podrškom za praćenje kiseonika u krvi, senzore pokreta za praćenje vežbi u zatvorenom i plivanja u bazenu, kao i senzor temperature. Imate izbor između više od 100 režima treninga, poput trčanja, plivanja, vožnje bicikla i vežbi u zatvorenom, kao što su veslanje i eliptika. Kad jasno vidite svoje performanse, možete da poboljšate trening i pomerite svoje granice, a Xiaomi S1 Pro će vam biti odličan saveznik u tome.

389A6178 819x1024 Praktični, moćni i pouzdani: Četiri gedžeta koja treba da se nađu u kolekciji svakog savremenog muškarca

Xiaomi Buds 4 Pro - za potpuno novu dimenziju zvuka

Doživite svoj omiljeni album, podkast ili audio-knjigu u potpuno novoj dimenziji zvuka, uz neverovatne Xiaomi Buds 4 Pro slušalice, koje pružaju najčistiji zvuk i u najbučnijim sredinama. Imaju izuzetno izdržljivu bateriju, koja vam omogućava da čak 3 sata slušate razne sadržaje nakon samo 5 minuta punjenja.

Xiaomi Buds 4 Pro automatski prigušuju buku gde god se nalazite, zato što su opremljene tehnologijom koja pametno prepoznaje vrstu okruženja. Funkcija Dimensional audio koja krasi Xiaomi Buds 4 Pro slušalice stvara duboko imerzivno iskustvo zvuka. Futrola za slušalice ima futuristički dizajn inspirisan svemirom.

Dok trenirate, opuštate se između sastanaka, putujete ili ležite u svojoj sobi, Xiaomi Buds 4 Pro će vas pomoću kristalno čistog zvuka odvesti u nove svetove!

Koji od ova četiri Xiaomi gadžeta je vaš favorit?

389A6176 819x1024 Praktični, moćni i pouzdani: Četiri gedžeta koja treba da se nađu u kolekciji svakog savremenog muškarca
Logo 2 1024x255 Praktični, moćni i pouzdani: Četiri gedžeta koja treba da se nađu u kolekciji svakog savremenog muškarca

Za više informacija o Xiaomi proizvodima, posetite njihov sajt, Instagram, TikTok i Facebook stranicu.

Comments