Internet je podjednako korisno i zabavno mesto, deo je svakodnevice i teško da savremen čovek može da zamisli život bez virtuelne integracije. Još zanimljivije je kada počnete da otkrivate tajne koje mnogi internet portali i aplikacije ostavljaju za nas da ih pronađemo. Izdvojili smo nekoliko zabavnih kako biste se u to uverili, a još možete pogledati na OMG Facts.

Ukoliko koristite Chrome i ne možete da se konektujete na Internet, Google je smislio igru koja će vas zabavljati dok Internet ne proradi. Samo pritisnite dugme za razmak, a na vašem ekranu će se pojaviti dinosaurus i igra može da počne.

Google definitivno jako voli dinosauruse pa je stavio jednog i u Hangouts aplikaciju za mobilne telefone.  Tako dok četujete s nekim upišite “/shydino” i toj osobi će dinosaurus iskočiti na ekranu. A ako ste fan “My little pony” upišite “/ponystream” i pripremite se za invaziju zabavnih šarenih konjića.

Na IMDb-ovoj stranici ocene korisnika mogu postići maksimalnu ocenu 10, ali komedija iz 1984.godine, “This Is Spinal Tap“, može dostići ocenu 11.

internet2 Zabavni biseri Interneta
Comments