Najveće želje savremenog (mladog) sveta

Kako da upotrebiš bes kao pogonsko gorivo

Zašto vam uspeh izmiče

Miodrag Majić, autor romana “Deca zla”: Izvesno je da ćemo u dogledno vreme imati i igranu seriju po motivima ovog romana

Kad “prebaciš” iz ekstrovertnosti mladosti u introvertnost zrelosti

Ghosting, stop: Šta možeš da kažeš, umesto da samo nestaneš

Uznemirujuće stvari koje nikada nisi ni želeo da znaš o ženama

Rečenica kojom ćeš zavesti svaki znak u horoskopu

Uvidi koje treba da uvedeš u praksu do tridesete

Glavni izvori stresa + kako da njima upravljaš

Kako da podstakneš svoju kreativnost

Životne lekcije (koje se stalno zaboravljaju)

Jednostavna pravila za uspešan život

Šta se dešava sa tvojim telom kad previše spavaš

Čemu ti služi meditacija

Zabavni biseri Interneta

Zabavni biseri Interneta

1/2

Internet je podjednako korisno i zabavno mesto, deo je svakodnevice i teško da savremen čovek može da zamisli život bez virtuelne integracije. Još zanimljivije je kada počnete da otkrivate tajne koje mnogi internet portali i aplikacije ostavljaju za nas da ih pronađemo. Izdvojili smo nekoliko zabavnih kako biste se u to uverili, a još možete pogledati na OMG Facts.

Ukoliko koristite Chrome i ne možete da se konektujete na Internet, Google je smislio igru koja će vas zabavljati dok Internet ne proradi. Samo pritisnite dugme za razmak, a na vašem ekranu će se pojaviti dinosaurus i igra može da počne.

Google definitivno jako voli dinosauruse pa je stavio jednog i u Hangouts aplikaciju za mobilne telefone.  Tako dok četujete s nekim upišite “/shydino” i toj osobi će dinosaurus iskočiti na ekranu. A ako ste fan “My little pony” upišite “/ponystream” i pripremite se za invaziju zabavnih šarenih konjića.

Na IMDb-ovoj stranici ocene korisnika mogu postići maksimalnu ocenu 10, ali komedija iz 1984.godine, “This Is Spinal Tap“, može dostići ocenu 11.

internet2 Zabavni biseri Interneta

Wannabe TV

Editors choice