Zanimljive činjenice koje treba da znate o Tomu Hardyju

10 glumica u koje smo bili zaljubljeni 90-ih

Ivan Divan: “Ne bih odvajao svoju čovečnost od umetnosti”

Postavljanje granica – znak zrelosti i stabilnosti

Kako da bolje podnesete odbijanje

Iritantne stvari koje vam sigurno neće nedostajati – jer ste singl

Ovo je hrana od koje će vam mamurluk biti “kao rukom odnesen”

Ovo su najplaćeniji sportisti u 2021. godini, a evo koliko oni zarađuju

Hrvatska kompanija Rimac postaje većinski vlasnik Bugattija

Stvari koje rade pravi džentlmeni

Ovo je hrana koju bi trebalo da izbegavate nakon što napunite trideset

Vodič kroz emotivni nered – za početnike

Kako da doneseš odluke koje menjaju život

Nisu svi treninzi isti, a ovo je pet vrsta treninga koje možete isprobati

Šta misliš da devojka očekuje od tebe – a šta je njoj zapravo bitno

Automobili i tehnologija

Zippo 4-in-1 Woodsman

Uz sada već renomirane svetske upaljače, u poslednjih nekoliko godina Zippo je izašao sa različitim linijama proizvoda u rasponu od časovnika do instrumenata za pisanje, a takođe poboljšava svoj deo sa alatima za prirodu i za ljubitelje kampovanja.

Zippo 4-in-1 Woodsman karakteriše veoma neobičan verzija klasičnog švajcarskog vojnog noža , dizajniranog da poboljša doživljaj postavljanja kampa, ili samo alat za cepanje drva da bi ste zapalili vatru ako je potrebno. Zippo 4-u-1 Woodsman je multipraktičan alat koji obuhvata sekiru, čekić, testere i teslu, deo koji služi za čupanje eksera. Ovaj alat će postati neophodan za svakog ozbiljnog kampera,pecaroša, lovca ili svakog drugog muškarca koji voli da nestane u prirodi na neko vreme.

zippo 4 in 1650  Zippo 4 in 1 Woodsman

Uprkos svom plastičnom izgledu, Woodsman je snažan alat(to je na kraju krajeva Zippo), izgrađen da se odupre čak i kroz sečenje tvrdog drveta do četiri inča u prečniku. Čelična oštrica iznosi pristojnih 15 centimetara, tako da nije napravljena da se igrate sa njom a rezervne oštrice se mogu čuvati u dršci sekire. Sečivo sekire može da služi kao ručna testera i  sa gumenim ivicama daje udoban stisak. Narandžasti omotač otkriva 5 inčna sečivo sekire koje je savršeno oštro imože služiti od sečenja do sitnjenja.

Cena je prilično razumna za svoju težinu i veličinu.  Zippo 4-u-1 Woodsman bi bio lep poklon čak i za mlađe dečake (preko 14 godina ), koji vole da idu kampovanje. Nepotrebno je reći, ona treba da se koristi pod nadzorom, jer iako možda izgleda kao igračka, ona može izazvati veoma ozbiljnu štetu.

Strahinja Banović

Wannabe TV

Editors choice