Popularnost hrani vaš ego – poštovanje hrani vašu dušu

Veliki poroci velikih pisaca

Citati Thomasa Manna o čoveku, ljubavi, istini i vrlinama

8 Netflixovih Marvel heroja koje bismo voleli da vidimo u MCU

Zanimljive činjenice koje treba da znate o Tomu Hardyju

10 glumica u koje smo bili zaljubljeni 90-ih

Ivan Divan: “Ne bih odvajao svoju čovečnost od umetnosti”

Postavljanje granica – znak zrelosti i stabilnosti

Kako da bolje podnesete odbijanje

Iritantne stvari koje vam sigurno neće nedostajati – jer ste singl

Ovo je hrana od koje će vam mamurluk biti “kao rukom odnesen”

Ovo su najplaćeniji sportisti u 2021. godini, a evo koliko oni zarađuju

Hrvatska kompanija Rimac postaje većinski vlasnik Bugattija

Stvari koje rade pravi džentlmeni

Ovo je hrana koju bi trebalo da izbegavate nakon što napunite trideset

Blog

10 navika zbog kojih ćeš se osećati zadovoljnije i srećnije

1/3

Koliko puta ste samo rekli da se osećate premoreno i nezadovoljno? Ukoliko vam se ne desi da bar nekoliko puta u jednoj nedelji ove reči ne izgovorite, onda ste zaista srećnik koji tu sreću treba da čuva od svih. No, nažalost, većina nas ipak je nazdovoljna nekim situacijama i dešavanjima, zbog čega je potrebno da se malo saberete i osmislite kako da ulepšate sebi svaki trenutak, a uz to i da budete srećniji i ispunjeniji. Mi imamo rešenje, a kao i obično krije se u sitnicama, malim navikama koje će vas sasvim izmeniti u ovom pogledu.

10 navika zbog kojih ćeš se osećati zadovoljnije i srećnije2 10 navika zbog kojih ćeš se osećati zadovoljnije i srećnije

Nešto što je veoma bitno kod svih nas jesu obećanja. Nemojte davati obećanja koja niste u stanju da i sami ispunite, uvek kada nekome nešto obećate, potrudite se da to bude nešto što je u granicama vaših mogućnosti, a kada ga i ostvarite osećaćete se odlično, srećno i zadovoljno jer ste uspeli da “izgurate” to do kraja i da nekome pomognete.

Vodite računa o svojim prijateljima, ali ne samo da ste im posvećeni, već o tome sa kakvim ljudima se družite. Čuli ste verovatno za “energetske vampire” i ljude koji iscrpljuju vašu energiju, klonite ih se, nemojte biti u njihovoj blizini, jer će sve pozitivno iz vas izbaciti, te nećete biti zadovoljni nikada.

Nešto što ume da pokvari raspoloženje u trenutku jesu neplaćeni računi. Zato se trudite da ih uvek isplatite na vreme, što će ceo mesec za vas učiniti boljim i veselijim.

Wannabe TV

Editors choice