Koliko puta ste samo rekli da se osećate premoreno i nezadovoljno? Ukoliko vam se ne desi da bar nekoliko puta u jednoj nedelji ove reči ne izgovorite, onda ste zaista srećnik koji tu sreću treba da čuva od svih. No, nažalost, većina nas ipak je nazdovoljna nekim situacijama i dešavanjima, zbog čega je potrebno da se malo saberete i osmislite kako da ulepšate sebi svaki trenutak, a uz to i da budete srećniji i ispunjeniji. Mi imamo rešenje, a kao i obično krije se u sitnicama, malim navikama koje će vas sasvim izmeniti u ovom pogledu.

10 navika zbog kojih ćeš se osećati zadovoljnije i srećnije2 10 navika zbog kojih ćeš se osećati zadovoljnije i srećnije

Nešto što je veoma bitno kod svih nas jesu obećanja. Nemojte davati obećanja koja niste u stanju da i sami ispunite, uvek kada nekome nešto obećate, potrudite se da to bude nešto što je u granicama vaših mogućnosti, a kada ga i ostvarite osećaćete se odlično, srećno i zadovoljno jer ste uspeli da “izgurate” to do kraja i da nekome pomognete.

Vodite računa o svojim prijateljima, ali ne samo da ste im posvećeni, već o tome sa kakvim ljudima se družite. Čuli ste verovatno za “energetske vampire” i ljude koji iscrpljuju vašu energiju, klonite ih se, nemojte biti u njihovoj blizini, jer će sve pozitivno iz vas izbaciti, te nećete biti zadovoljni nikada.

Nešto što ume da pokvari raspoloženje u trenutku jesu neplaćeni računi. Zato se trudite da ih uvek isplatite na vreme, što će ceo mesec za vas učiniti boljim i veselijim.

Comments