Znaš li kome ćeš sve reći?

Sasvim je besmisleno da to uradiš preko statusa na društvenim mrežama, dok sediš za svojim stolom u kancelariji ili nekom sličnom mestu, jer jednostavno ljudi koji te okružuju u tim trenucima, apsolutno ne moraju da znaju šta ti želiš i voliš. Ako želiš da otkriješ istinu o sebi, bitno je da je otkriješ ljudima do kojih ti je stalo, jer ne bi trebalo da postoje bliski odnosi koji se zasnivaju na lažim i ćutanju o nečemu bitnom. Ovakve stvari se govore najboljim prijateljima, porodici, najužem krugu, a ostali ako saznaju ili ne, uopšte nije važno.

Da li znaš kako ćeš tačno sve da uradiš?

Šta god želeo ili kako god želeo da taj trenutak izgleda, ne bi trebalo da bude zbrzan, niti izrečen u afektu, ali ni da se planira predugo. Nemoj da ti podstrek bude višak alkohola u gradu, pa da usled preplavljenih emocija sve ispričaš drugu, drugarici, jer možda baš tad neće razumeti uopšte. Bitno je da to kažeš kada osetiš potrebu i mir, mir koji ti donosi sigurnost u ono šta ćeš da kažeš i da ti je najbitnije to da saopštiš istinu svojoj dragoj osobi, da kažeš ko si u stvari, a ne samo da to bude rečenica koju izgovaraš zbog pobrkanih emocija i nejasnih misli.

Ovo je trenutak koji treba da se dogodi pod tvojom komandom, tvojim pravilima i samo u trenutku kada si sasvim siguran da želiš sve da obelodaniš.

lgbt 4 5 pitanja koja treba sebi da postaviš pre zvaničnog autovanja

Pročitajte još i ovo:

Šta možete o odnosu naučiti od gej parova?

Kako reagujete kada vas startuje gej?

Youtube ispovest – reci svima da si gej!

Zapratite svoj omiljeni magazin na YoutubeuInstagramuFacebookuTwitteru i pridružite nam se na Viber Public Chatu

Izvor fotografija: www.thefashionisto.com

Comments