Popularnost hrani vaš ego – poštovanje hrani vašu dušu

Veliki poroci velikih pisaca

Citati Thomasa Manna o čoveku, ljubavi, istini i vrlinama

8 Netflixovih Marvel heroja koje bismo voleli da vidimo u MCU

Zanimljive činjenice koje treba da znate o Tomu Hardyju

10 glumica u koje smo bili zaljubljeni 90-ih

Ivan Divan: “Ne bih odvajao svoju čovečnost od umetnosti”

Postavljanje granica – znak zrelosti i stabilnosti

Kako da bolje podnesete odbijanje

Iritantne stvari koje vam sigurno neće nedostajati – jer ste singl

Ovo je hrana od koje će vam mamurluk biti “kao rukom odnesen”

Ovo su najplaćeniji sportisti u 2021. godini, a evo koliko oni zarađuju

Hrvatska kompanija Rimac postaje većinski vlasnik Bugattija

Stvari koje rade pravi džentlmeni

Ovo je hrana koju bi trebalo da izbegavate nakon što napunite trideset

Blog

8 stvari koje zreo muškaraca NIKADA ne radi

1/3

Mnogo puta možemo da čujemo kako se i za muškarca koji je po godinama sasvim odrastao kaže da je “balavac”, nedovoljno sazreo i slične epitete, koji, svi do jednog govore o nezrelosti i neozbiljnosti jedne osobe. I uglavnom sve nervira to kada se neko ne ponaša skladno sa svojim godinama, kada nema ponašanje koje se očekuje i koje bi bilo normalno i prikladno u nekim momentima. Ono što neozbiljnost i ozbiljnost razlikuje upravo su postpuci, a ove stvari muškarac koji je zreo nikada neće uraditi.

zreo muskarac 8 stvari koje zreo muškaraca NIKADA ne radi

Odrastao i bzreo muškarac nikada ne kritikuje tuđ izgled, a posebno ne izgled njegove drage. Od njega nikada nećete čuti da mu se ne dopada kakva joj je kosa, kako se obukla, a čak i ako mu se zaista ne dopadne, naći će suptilan način da to sve ispravi, tako da ne povredi osobu koja je preko puta njega. Upravo to, zreo muškarac će voditi računa da svojim rečima i određenom kritikom na osnovu izgleda ne povredi.

Nečija zrelost najbolje se vidi u emotivnoj vezi, jer se tu ispoljavaju kako najbolje, tako i najgore karakterne osobine. Međutim, psihički odrastao muškarac uvek će poštovati privatni prostor njegovog partnera, te će uvak ukazivati poverenje, te nće preturati po garderoberu kako bi možda pronašao tragove preljube, neće ga zanimati mobilni telefon njegove devojke, žene, niti to zašto je kasnila pola sata, iako je rekla da to neće uraditi. Zreo muškarac ne iskazuje ljubomoru kada ima poverenje u jednu osobu, a s tim u vezi, on nikada neće ni biti u vezi sa osobom u koju nema potpuno poverenje.

Wannabe TV

Editors choice