Život je igra

I tako ga treba uvek tretirati, kao igru u kojoj ćete nekad pobediti, nekad izgubiti, ali to ne znači da je game over, već samo da ćete se još više boriti da pređete na sledeći nivo. Ukoliko život shvatite kao igru za koju treba dosta i strpljenja i znanja, veština, osećaćete se poletnije kada naiđete na prepreku, jer će biti zanimljivije da je savladate, a takvi osećaji uvek donesu bar malo adrenalina i osećaja sreće za kojim svi žude.

blog33 9 načina da uvek budete srećni

Razmišljajte pozitivno

Isto kao što bi trebalo da budete u okruženju pozitivnih ljudi, tako je potrebno da i sami razmišljate pozitivno, da uvek budete vedri, pozitivno nastrojeni, kako biste uspeli da pronađete načine za svoju sreću i zadovoljstvo. Kukanje i loše misli privlače loše stvari i situacije, a pozitivni stav će isto i privući.

Smejte se

Čak i nasilno smejanje ume da vam popravi dan, jer mnoge tehnike pokazuju da kada krenete da se smejete iako vam ništa nije smešno, ubrzo će uslediti i iskren osmeh koji će vas zabaviti i ispuniti dobrom energijom. Smeh je zdrav, zato se smejte kad god možete, sa prijateljima, porodicom, kolegama, bez ikakvog ustezanja.

Comments