Način slikanja selfija

Onaj kome je telefon u rukama prirodno mora da gleda u kameru, te ima pregled na celu situaciju u svojoj okolini. To kako su se ljudi oko vas namestili govoriće mnogo o njima. Ako neko pokazuje prisnost sa vama na selfiju znači da je osoba koja vas voli, kojoj je prijatno sa vama, dok oni koji gledaju samo sebe u kameri imaju potrebu da lepo ispadnu lepo, dok ih za druge i nije mnogo briga, što dovoljno govori o toj osobi.

9 sitinica koje o osobi govore mnogo više nego što misliš4 9 sitinica koje o osobi govore mnogo više nego što misliš

Ponašanje tokom jela za stolom

Ovo je uvek bio dobar “trik” da otkrijete koliko i kako je neko vaspitan, kakve kulturne navike ima. Gde se nalaze ruke, kako jede, čime jede, sve su sitnice koje o toj osobi dosta govore. I svaka prilika zahteva određeno ponašanje za stolom, pa obratite pažnju i na to.

9 sitinica koje o osobi govore mnogo više nego što misliš5 9 sitinica koje o osobi govore mnogo više nego što misliš

Način ćaskanja

To kako neko ćaska i koje reči bira tokom opuštenog razgovora veoma je bitno. Najbolji primer za to je razgovor jednog para, gde ukoliko partner govori “JA” uzastopno kroz rečenice očigledno označava to da ne vidi neku dalju budućnost u toj vezi, što obrnuto znači kada koristi često reč “MI” tokom razgovora.

9 sitinica koje o osobi govore mnogo više nego što misliš6 9 sitinica koje o osobi govore mnogo više nego što misliš
Comments