Popularnost hrani vaš ego – poštovanje hrani vašu dušu

Veliki poroci velikih pisaca

Citati Thomasa Manna o čoveku, ljubavi, istini i vrlinama

8 Netflixovih Marvel heroja koje bismo voleli da vidimo u MCU

Zanimljive činjenice koje treba da znate o Tomu Hardyju

10 glumica u koje smo bili zaljubljeni 90-ih

Ivan Divan: “Ne bih odvajao svoju čovečnost od umetnosti”

Postavljanje granica – znak zrelosti i stabilnosti

Kako da bolje podnesete odbijanje

Iritantne stvari koje vam sigurno neće nedostajati – jer ste singl

Ovo je hrana od koje će vam mamurluk biti “kao rukom odnesen”

Ovo su najplaćeniji sportisti u 2021. godini, a evo koliko oni zarađuju

Hrvatska kompanija Rimac postaje većinski vlasnik Bugattija

Stvari koje rade pravi džentlmeni

Ovo je hrana koju bi trebalo da izbegavate nakon što napunite trideset

Blog

Da li bi trebalo da usvojite psa, mačku ili ništa od navedenog?

1/2

U periodu globalne pandemije, uglavnom smo svi makar u nekom trenutku osetili usamljenost. Ipak, biti single i živeti sam u doba pandemije možda je bio najteži i najveći izazov, i mnogi od nas pokušavali su da pronađu načine da se osećaju bolje u sopstvenom društvu. Naravno, svako od nas bi trebalo da nauči da bude samostalan, samodovoljan i da sam sa sobom bude dobar – ali to se ne dešava preko noći i ukoliko ste osetili anksioznost usled samoće, to je sasvim u redu.

Ono što vam je u ovim danima možda palo na pamet je da usvojite kućnog ljubimca, sa kojim biste mogli provoditi dane i koji bi sigurno uneo ljubav i dinamičnost u vaš život. Ali, na umu morate imate da je želja za ljubimcem jedno, a imati kućnog ljubimca nešto sasvim drugo. To je obaveza, i posvećenost i da, velika bezuslovna ljubav, ali i brižnost i ponekad nervoza. Imati ljubimca znači obavezati se na nekoliko godina, i svoj život organizovati prema njemu kao prema detetu.

I ne brinite, sve ovo možda zvuči “zastrašujuće”, ali jednom kada kućnog ljubimca usvojite, shvatićete da je to najbolja odluka koju ste doneli, i da je vredna svakog truda. Zato, ako razmišljate da li ste osoba koja bi trebalo da usvoji životinju, neodlučni ste da li da odaberete psa, mačku ili ipak odustanete – imamo nekoliko saveta za vas.

Vi ste osoba koja treba da usvoji mačku

Ukoliko ste veoma samostalni, cenite svoje slobodno vreme, niste često kod kuće ili u stanu i ne zahtevate konstantnu pažnju – vi ste definitivno osoba koja bi trebalo da usvoji mačku. Mačka će moći da se uklopi sa vašim ritmom života, neće joj biti potrebno da joj poklanjate stalnu pažnju, nećete imati obavezu da je šetate i možete je ostaviti samu u stanu tokom dana. Ipak, ni ona ne želi stalno da samuje i mačke vole prisustvo ljudi, tako da imajte na umu da će ona uživati u vašem prisustvu u stanu. Mačke nisu previše komplikovane za “održavanje”, a kućna mačka je pravi ljubimac koji će uneti dobru atmosferu i od vašeg stana napraviti dom.

Wannabe TV

Editors choice