Zanimljive činjenice koje treba da znate o Tomu Hardyju

10 glumica u koje smo bili zaljubljeni 90-ih

Ivan Divan: “Ne bih odvajao svoju čovečnost od umetnosti”

Postavljanje granica – znak zrelosti i stabilnosti

Kako da bolje podnesete odbijanje

Iritantne stvari koje vam sigurno neće nedostajati – jer ste singl

Ovo je hrana od koje će vam mamurluk biti “kao rukom odnesen”

Ovo su najplaćeniji sportisti u 2021. godini, a evo koliko oni zarađuju

Hrvatska kompanija Rimac postaje većinski vlasnik Bugattija

Stvari koje rade pravi džentlmeni

Ovo je hrana koju bi trebalo da izbegavate nakon što napunite trideset

Vodič kroz emotivni nered – za početnike

Kako da doneseš odluke koje menjaju život

Nisu svi treninzi isti, a ovo je pet vrsta treninga koje možete isprobati

Šta misliš da devojka očekuje od tebe – a šta je njoj zapravo bitno

Blog

Druženje sa boljima od sebe – jedna je od najboljih stvari koju za sebe možete učiniti

Inspirativne osobe svetle i rasipaju svoju svetlost – bukvalno. Što više vremena provodite u njihovoj blizini, to ćete više te svetlosti upiti i reflektovati i sami. Vibracija njihove energije je visoka i ona vuče i podiže vašu vibraciju. Oni nisu sveznajući i nisu sveci, ali kad ih gledate kako se suočavaju sa svakodnevnicom, kako se nose sa izazovima i rešavaju probleme, učite da prihvatate životne situacije, da sarađujete sa njima, da se ne opirete i ne gubite vreme i energiju u strahu, ljutnji, nesigurnosti, već da procenjujte, rezonujete i delujete. Inspirativni ljudi vas uče kako da udružite srce i um, logiku i osećaj, analizu i intuiciju i kako da koristite sve te alate na kreativan način. 

Ugledajući se na njih, pronalazite sopstvene načine. Uvek je dobro pokušati sa nečijim receptom – ali svaki pravi učitelj (mentor, guru), reći će vam da to nije jedini ispravan način, samo je nešto što rezonira sa njima, u čemu oni nalaze sebe, prepoznaju istinu i što radi za njih. I podstaći će vas da svaku gotovu i serviranu istinu dovedete u pitanje i podvrgnete istraživanju. Jer, vi treba da pronađete sopstvene istine, da ih prepoznate i probudite u sebi i da učite – pre svega sami od sebe. 

Bolji od vas će vas svojim prisustvom u vašem životu podsećati da spadate u njihovu ligu, da ste i sami na putu da budete bolji od sebe. Već ste bolji nego što ste bili pre pet i dve godine. I ovog trenutka shvatate i znate više nego pre mesec dana. Jer stalno učite i razvijate se. Kada se vaša energija ustali na visokoj vibraciji, nećete prestati da učite, ali ćete početi da podučavate – možda to već činite. Shvatićete da je taj odnos uzajaman i dvosmeran – učitelji stalno uče od svojih učenika. Oni neprekidno, osvajajući znanje i produbljujući spoznaje, osvajaju svoju skromnost i jednostavnost, radoznali su poput dece, spremni da istražuju i preispituju. 

Zaslužujete da budte u društvu onih koji vas inspirišu, da imate učitelje i vođe, koji će vas gurati preko vaših granica, koji će znati ono u šta ste vi tek počeli da verujete, koji će vas uputiti da razvijete u sebi ono što imate i što možete da postanete. 

Imati bolje od sebe na svojoj strani, ogromna je privilegija i čast. 

Naslovna fotografija: instagram.com/jonaskautenburger

Brankica Milošević 

 

Wannabe TV

Editors choice