Ukoliko želiš da saznaš da li su ljudi u novoj okolini pozitivno nastrojeni prema tebi, ili te možda baš i ne žele u svom okruženju potrebno je samo da pogledaš u njihove noge. Ukoliko su sasvim okrenuti ka tebi, onda si uspeo, verovatno si ostavio dobar utisak, a ako su ipak torzom i nogama okrenuti u drugu stranu, to će biti suprotan znak koji pokazuju da te baš i ne žele tu gde trenutno jesi.

veze 34 Govor tela: Tajne komuniciranja koje bi svaki muškarac trebalo da zna

Kada želiš da saznaš da li neko govori istinu, i to možeš otkriti sasvim lako. Naravno, ovde postoji “zamka”, jer uvek ima osoba koje su se naučile da govore neistinu, a da ne možeš da “provališ”. Ali, oni drugi, moguće je da će trljati svoje šake, gristi usne, češati se po nosu, prelaziti sa noge na nogu dok govore, ubrzano da trepću i sve to ukazuje na to da nisu sigurni da mogu da te prevare, a ako vodiš računa o ovakvom govoru tela onda i neće.

Rukovanje je od velike važnosti. Ni prejak stisak, ali ne “premekan”, jer ni na jedan od ovih načina ne ostavljaš dobar utisak. Kvalitetno rukovanje, kada stisneš ruku koja je preko puta tebe, ali ne tako da bude prejako, onda je to najbolji način da se upoznaš ili upoznaš sa nekim.

Comments