Kako da bolje podnesete odbijanje

Iritantne stvari koje vam sigurno neće nedostajati – jer ste singl

Ovo je hrana od koje će vam mamurluk biti “kao rukom odnesen”

Ovo su najplaćeniji sportisti u 2021. godini, a evo koliko oni zarađuju

Hrvatska kompanija Rimac postaje većinski vlasnik Bugattija

Stvari koje rade pravi džentlmeni

Ovo je hrana koju bi trebalo da izbegavate nakon što napunite trideset

Vodič kroz emotivni nered – za početnike

Kako da doneseš odluke koje menjaju život

Nisu svi treninzi isti, a ovo je pet vrsta treninga koje možete isprobati

Šta misliš da devojka očekuje od tebe – a šta je njoj zapravo bitno

DRAM BEND: “Izdati prvi album je kao da si završio osnovnu školu”

Ovo su najavljeni albumi koje nestrpljivo iščekujemo u ovoj godini!

Kako da all black stajlinge ovog proleća učinite zanimljivijim

Razlozi zbog kojih će vas devojke ostavljati (jer ste emotivno nedostupni)

Blog

Još jedna cigla u glavi: Nije valjda da još nisi uhvatio flow?

1/2

Go with the flow, poruka je sa razglasa New Age-a, odakle uglavnom stižu sva najzad protumačena i zapadnjačkom senzibilitetu prilagođena drevna znanja i mudrosti. Ako nema oblik postavljanja cilja, postignuća i trijumfovanja u sopstvenom uspehu, onda to nije „trip u koji možeš da se ubaciš“ jer zašto bismo nešto radili samo zbog sebe, bez reklame, bez ideje da je to nešto u čemu možeš da se dokažeš i budeš nagrađen? E pa, flow je sve suprotno od toga, iako je poruka spakovana baš tako, u sjajni papir koji obećava veliki poklon, senzacionalno otkriće, fantastično postignuće. Jer sigurno to možeš, samo misli pozitivno, budi to što jesi i radi na sebi – još tri glasnogovorničke njuejdž parole, koje si toliko puta čuo, da ti se već odavno čini ne samo da znaš šta znače, nego i da se to sasvim sigurno odnosi na tebe, tvoj način života i vrednosti.

Jer, ko bi hteo da bude nešto što nije (bogat, lep, seksi, pametan, uspešan) kad samo treba da dosegne to što već jeste, da prihvati sebe takvog kakav je (siromašan, neprivlačan, prosečan, luzer) i da onda misleći pozitivno (kao da je već bogat, lep, pametan…) radi na sebi (da postane bogat, lep…)???!!!

Teri Pračet bi rekao da tri upitnika i uzvičnika zasigurno svedoče o tome da ih je psihopata zakucao crno na belo, potpisujući svoju dijagnozu. A ako ne znaš ko je Teri Pračet i šta je još osim toga rekao, propustio si jedan opak flow, koji je mogao da te otisne u nepregledne dubine pozitivne ironije u odnosu na sve na šta ego inače tripuje. Pozitivna ironija je pojam koji njuejdž još nije stigao da dešifruje, pošto je upravo komponovan u četvoro-četvrtinskom taktu.

Ovo je album grupe Spring and Youth, pod nazivom „Between the Irony“ pa mu ga dajte po flow-u, a Pračeta pronađite sami. Ima ga u svakoj biblioteci.

stephen arnold 114252 Još jedna cigla u glavi: Nije valjda da još nisi uhvatio flow?

Wannabe TV

Editors choice