Ako te zanimaju žene, ne samo kao (potencijalne) partnerke u krevetu, već kao bića, kao ženski svet, šaren, raznolik i različit od muškog, verovatno umeš da daš kompliment koji prija i laska. Komplimenti koji su ženama neprihvatljivi tipični su za ženomrsce, zatim muškarce koji nemaju iskustva sa ženama, sebične i neempatične tipove, one koje ženskost kao takva uopšte ne interesuje.

Ukoliko želiš da se kultivišeš, makar zbog toga da bi imao više uspeha kod žena, nauči da daješ komplimente koji nisu na granici uvrede, koji ne šalju pasivno-agresivne poruke, kod kojih nema „ali“. Ovo su stvari koje ne treba da govoriš, a ako si ih već izgovarao, možda će ti biti jasnije zašto su te cure ostale na distanci ili počele da te izbegavaju.

Plavuše nisu moj tip, ali ti mi se sviđaš

A ti si na nekom uzvišenom mestu, sa koga joj daješ svoj blagoslov, iako je plavuša, pa može da joj lakne i više nema čega da se stidi? Ako u tom trenutku imaš posla sa nekom plavušom koja spontano reaguje na izazov, možda ćeš odmah biti stavljen u poziciju da se osećaš kao ona, jer će ti reći da se i njoj obično ne sviđaju nadmeni drkoši, ali da u tebi ima nečeg što ostavlja veći utisak čak i od tvoje stomačine. Recimo. Ukoliko ovo još nisi iskusio, ima vremena, hoćeš, jer zaslužuješ – ako ne promeniš pristup.

Ti nisi klasično lepa, ali si baš zanimljiva (posebna, egzotična, seksi)

Šta joj zapravo time saopštavaš? Da može da prođe? Kuda tačno? Hodnikom, do tvoje spavaće sobe? Ako ti je zaista zanimljiv način na koji te privlači neka cura koja ti nije lepa i nije tvoj tip, dovoljno je da joj kažeš da te posebno privlačni i da je veoma zanimljiva, seksi, posebna – ne treba da naglašavaš ono što ona za tebe nije, jer će svaka žena u tome prepoznati pasivnu uvredu.

Comments