Stvari koje rade pravi džentlmeni

Ovo je hrana koju bi trebalo da izbegavate nakon što napunite trideset

Vodič kroz emotivni nered – za početnike

Kako da doneseš odluke koje menjaju život

Nisu svi treninzi isti, a ovo je pet vrsta treninga koje možete isprobati

Šta misliš da devojka očekuje od tebe – a šta je njoj zapravo bitno

DRAM BEND: “Izdati prvi album je kao da si završio osnovnu školu”

Ovo su najavljeni albumi koje nestrpljivo iščekujemo u ovoj godini!

Kako da all black stajlinge ovog proleća učinite zanimljivijim

Razlozi zbog kojih će vas devojke ostavljati (jer ste emotivno nedostupni)

Savršene ideje za tetovaže kod muškaraca

#styleinspofriday – Noah Centineo

Kako da zadržiš onu do koje ti je stalo

Pogrešna uverenja kojih treba da se oslobodiš zarad svog mentalnog zdravlja

Mrtvi uglovi koji vam ometaju manevrisanje u u seksu

Blog

Kako da podstaknete i osnažite svoju hrabrost

Otvorite se ka bliskim osobama. One već znaju koliko ste kompleksni i ranjivi i vide stvari za koje vi verujete da ih dobro prikrivate. I one vas vole i prihvataju i ne misle ništa loše o vama. Bićete iznenađeni dejstvom poveravanja i iskrenosti – svi vaši odnosi će postati dublji i smisleniji. Boljom komunikacijom dolazite do većeg razumevanja i sebe i drugih. 

Zabeležite momente kada se osećate snažno i hrabro. Zapišite ih, da biste mogli da ih pročitate kad god se osećate obeshrabreno i uplašeno. Setite se momenata kada ste se osećali živim i boljim nego ikada. Prizovite taj osećaj, jer nešto u vama ga pamti i u stanju je da ga oživi i prizove. Setite se kada ste bili hrabri, koliko god to sitno bilo – vrednujte važnost prevazilaženja straha u malim stvarima, to su vaše intimne pobede. 

Slušajte sebe i svoju intuiciju i držite se toga, čak i kad nemate ničije odobravanje i podršku. Ako duboko osećate da je nešto istinito i ispravno, postupajte u skladu sa svojim osećanjima. Za to je potrebna hrabrost, ali osnažite se tako što ćete se setiti svih onih momenata kada ste odbacili svoj osećaj i poslušali razumne savete i zatim se gorko pokajali. 

Ne pokušavajte da kontrolišete sve aspekte svog života. Kada počnete previše da analizirate, zaustavite se, pre nego što smislite deset liših scenarija. Pokušajte da se opustite i fokusirate na usko polje delovanja – utičite na ono čime možete da upravljate i poklonite svoje poverenje kosmičkoj mudrosti koja upravlja svima nama – sve će biti kako treba da bude, naročito ako se ne brinete zbog toga. 

Ne bežite od promena, već ih prihvatite. Niko ne voli promene i nije lako prilagođavati se ni u malim, ni u velikim i radikalnim stvarima. Ali promena je zakon života i ako ga poštujete i sarađujete sa njim, bićete nagrađeni većim samopouzdanjem, smirenošću i širenjem perspektive. 

Naslovna fotografija: instagram.com/kevinelezaj

Brankica Milošević 

 

Wannabe TV

Editors choice