Budite strpljivi

Verovatno se stvarno iznervirate kad vam neko kaže da treba da se strpite, ali to je istina i vi to znate. Nestrpljenje je samo težnja da se bude u akciji, da se stvori osećaj da se nešto čini, čak i onda kad je najbolje ne činiti ništa i sačekati. I potrebno je razlikovati situacije kada je potrebna akcija, a kada je strpljenje mudriji izbor.

Ostanite pozitivni

Nekako će se sve srediti i najgore će proći, uvek bude tako. Ništa vam ne vredi da očajavate, brinete se i zamišljate najgore ishode. Usmerite energiju na razmišljanje o mogućim rešenjima, a ne o mogućim propastima.

Kad jednom pronađete odgovor, budite zahvalni

Kad uradite šta je potrebno, strpite se koliko je potrebno, poslušate dobar savet, dosetite se najboljeg rešenja, jer ste se smirili, disali i razmišljali, trenutak je da proslavite pronađeno rešenje zahvalnošću. Budite zahvalni prilici da rešite problem, jer ste nešto naučili i razumeli, budite zahvalni svima koji su pokušavali da vam pomognu, budite zahvalni sebi i kosmosu – nešto vas je vodilo, a vodilo vas je zato što ste se otvorili i dozvolili da se dese dobre stvari.

uspesan covek4 Kako da se suočite sa bilo kojim problemom

Pročitajte još i ovo:

Šta znači “uspeh se ne oprašta”?

Pet znakova da ti karijera uništava vezu

Navike zbog kojih izgledate neprofesionalno na poslu

Zapratite svoj omiljeni magazin na YoutubeuInstagramuFacebookuTwitteru i pridružite nam se na Viber Public Chatu

Izvori fotografija: www.pinterest.com

Brankica Milošević

Comments