Popularnost hrani vaš ego – poštovanje hrani vašu dušu

Veliki poroci velikih pisaca

Citati Thomasa Manna o čoveku, ljubavi, istini i vrlinama

8 Netflixovih Marvel heroja koje bismo voleli da vidimo u MCU

Zanimljive činjenice koje treba da znate o Tomu Hardyju

10 glumica u koje smo bili zaljubljeni 90-ih

Ivan Divan: “Ne bih odvajao svoju čovečnost od umetnosti”

Postavljanje granica – znak zrelosti i stabilnosti

Kako da bolje podnesete odbijanje

Iritantne stvari koje vam sigurno neće nedostajati – jer ste singl

Ovo je hrana od koje će vam mamurluk biti “kao rukom odnesen”

Ovo su najplaćeniji sportisti u 2021. godini, a evo koliko oni zarađuju

Hrvatska kompanija Rimac postaje većinski vlasnik Bugattija

Stvari koje rade pravi džentlmeni

Ovo je hrana koju bi trebalo da izbegavate nakon što napunite trideset

Blog

Kako reagujete kada vas startuje gej?

1/3

Nedavno sam na Facebook-u učestvovala u zanimiljivom komentarisanju jednog posta – radilo se o tome da je čoveka startovao gej tip i da je pri tom bio pristojan, pa je ovaj mogao pristojno da ga odbije, bez pretnji nasiljem. Ispod posta su se našli muški komentari tipa “bogami, to kod mene ne bi tako prošlo, popio bi batine” i ja sam osetila potrebu da se uključim. Napisala sam nešto u stilu da je nedostojno reagovati nasilno, samo zato što te startuje neko ko ti je odbojan, pa je stigao pomirljiv komentar tipa “dobro, onda samo packa po ušima, to je u redu” na šta sam ja zapitala da li to znači da imam pravo da udaram packe odbojnim muškarcima koji me startuju i dobila očekivan odgovor da nije i da je to drugačije kad su u pitanju muško – ženski odnosi.

Dragi muškarci, koji se osećate bespomoćno, zgađeno, emotivno orobljeno i poniženo kad vas startuje gej muškarac, imam novosti za vas. Žene dobro poznaju taj osećaj, jer nas često startuju muškarci koji su nam grozni i odbojni, a startuju nas i žene koje vole žene, ponekad pristojno, a ponekad baš kamiondžijski, opsceno i eksplicitno. Jedino što je drugačije kad smo mi u pitanju, jeste to što ne možemo nikome da zapretimo batinama, ili da mu izdelimo packe i zauške, jer smo žene. Znate, slabiji pol. Ono što se tiče mišića, telesne mase, agresivnosti, testosterona.

Mi smo stalno izložene i uvek možemo da očekujemo da će nas startovati neko ko nam je krajnje odbojan ili za koga uopšte nismo zainteresovane i samo možemo da se nadamo da će taj neko biti dovoljno pristojan i da će prihvatiti odbijanje.

muskarac2 Kako reagujete kada vas startuje gej?

Wannabe TV

Editors choice