Četvrtak

Libido je na vrhuncu četvrtkom, pa je to dan za seks, iako ste možda mislili da je petak. Nije, četvrtak je, oprobajte se.

Ako u četvrtak zaglavite u bolnici, držaće vas duže nego one koji su primljeni dan kasnije. I četvrtak je glup dan za roštilj. Ako ste baš slobodni u četvrtak, ili se pada neki praznik, pa hoćete da roštiljate u dvorištu, verovatno će pasti kiša.

Petak

Ukoliko ste rešili da prestanete da pušite, petak je dobar za početak. Inače, petkom imate veće šanse da vam ukradu auto i najmanje šanse da donesete pametnu finansijsku odluku.

početak Koji su dani u nedelji povoljni (i nepovoljni) za razne akcije

Subota

Subota je dobra za porođaj – deca rođena subotom imaju veće šanse da postanu uspešni poslovni ljudi. Žene ipak više vole da se porađaju utorkom, kad ima više osoblja u bolnicama, pa se osećaju sigurnije. (Da, može da se izabere dan porođaja.)

Noćna vožnja se nikako ne preporučuje subotom, najveći broj udesa izazvanih vožnjom u alkoholisanom stanju dešava se tokom subotnje noći.

Nedelja

Dobro je kupovati nedeljom, ako trgovački centri rade, tada je najmanja gužva i najbolji izbor.

Ne pokušavajte da spremate neko komplikovano jelo – stresnije je od odlaska zubaru, naročito nedeljom, kad bi trebalo da radite ono što vas opušta i relaksira. Spremite nešto jednostavno, ili prepustite kuvanje nekom drugom.

Izvor fotografija: unsplash.com

Brankica Milošević

Comments