Nije da me je baš briga, uvek jedem i pijem ono što želim i što mi prija. Ko još može da podeli hranu i piće na mušku i žensku i kakva je to uopšte podela, niti ima poente, niti zdravorazumske logike.

Još jedna stvar često se ponavlja, a tiče se različitih parfema i mirisa. Neki od muškaraca imali su sličnu konstataciju: “Žene tako dobro, je*eno dobro mirišu. Nijedan muški parfem ne može tako lepo da se oseti, ne može da pruži toliku svežinu, i tako bih koristio iste samo da nije prokletog osuđivanja, jer vodim računa o sebi.Da li se i sam nekada nađeš u ovakvom razmišljanju?!

blog 22 Muškarci otkrivaju: Sve ženstvene stvari koje bismo radili da nije osuđivanja!

Tu je i ispovest momka koji često prespava kod svoje devojke: “Svake večeri sam gledao svoju devojku kako na svoje lice nanosi neku smesu zbog koje je njena koža neverovatno mekana i lepa, zbog čega obožavam da je milujem. I onda sam jedne večeri rešio da joj se pridružim, malo smo se zezali, malo igrali, ali mi je tu masku nanela na lice, a efekat, ma bio sam oduševljen. I znate šta, sada je koristim bar jednom nedeljno.” Da li je ovo dovoljno da pokaže da nega ne sme da budi strah od toga da će neko reći da nisi pravi muškarac? Zapamti da devojke vole negovane, lepe, mirišljave muškarce, i takvima se uvek dive, pa čemu onda taj strah? To da li si muškarac ili nisi, u tom simboličnom smislu, nikako ne zavisi od toga da li koristiš kremu sa natpisom for woman ili for man.

Comments