Najpopularnija, najvoljenija, najpoznatija, sve u superlativu prati jednu od retkih na svetskoj sceni, Andželinu Džoli. Poznata glumica, zanimljiva je i zbog svojih, nekad dosta čudnih odluka, ali pažnju je uvek privlačila i onim što je siscrtavala na svom telu. Dubokim značenjem svojih tetovaža i isticanjem lepote body art-a, nesumnjivo nam daje za pravo da kažemo da ima neke od najbolje urađenih na svom telu.

endži2 Najbolje i najgore tetovaže SVETSKIH zvezda

Ali neke od njih se ipak ne mogu pohvaliti ovim rečima. Iako imaju svoje značenje, suviše ispisanih reči na leđima neće izgledati baš tako lepo.

džoli2 Najbolje i najgore tetovaže SVETSKIH zvezda

Večni Rambo, slavni Silvester Stalone, iako već u poznim godinama, morate priznate da ima zadivljujuće ispisanu umetnost na svom telu. Različiti stilovi, dosta boja i kontura odlikuje njegove tetovaže, ali i pored sve te haotičnosti, stvoren je savršeni balans.

silvester2 Najbolje i najgore tetovaže SVETSKIH zvezda

Tragični tetovaža lika Merilin Monro našla se na desnoj ruci američke pevačice i modela, Megan Foks. Šta je na ovo nateralo, zaista ne znamo, ali znamo da baš i ne izgleda najbolje.

foks2 Najbolje i najgore tetovaže SVETSKIH zvezda

Za kraj smo ostavili nešto što će oduševiti sve ljubitelje ove umetnosti. Budući da tetovaže nose zaista odvažne i hrabre osobe, za Keri Harta ne sumnjamo da to zaista i jeste. Bivši moto-trkač, suprug pop zvezde Pink, ima savršeno oslikano telo. Ne sumnjamo da ćete uživate u pogledu na ovo, može se reći, ljudsko, slikarsko platno.keri2 Najbolje i najgore tetovaže SVETSKIH zvezda

Zapratite svoj omiljeni magazin na YoutubeuInstagramuFacebookuTwitteru i pridružite nam se na Viber Public Chatu.

Izvori fotografija: www.yahoo.com

Slobodan Veličanin

Comments