Savršene ideje za tetovaže kod muškaraca

Kako muškarcima uspeva da oteraju stvarno kvalitetnu ženu

Kad u životu želiš nešto više

Kako da zadržiš onu do koje ti je stalo

Pogrešna uverenja kojih treba da se oslobodiš zarad svog mentalnog zdravlja

Kako da pronađeš svoju snagu

Najveće želje savremenog (mladog) sveta

Kako da upotrebiš bes kao pogonsko gorivo

Zašto vam uspeh izmiče

Miodrag Majić, autor romana “Deca zla”: Izvesno je da ćemo u dogledno vreme imati i igranu seriju po motivima ovog romana

Kad “prebaciš” iz ekstrovertnosti mladosti u introvertnost zrelosti

Ghosting, stop: Šta možeš da kažeš, umesto da samo nestaneš

Uznemirujuće stvari koje nikada nisi ni želeo da znaš o ženama

Rečenica kojom ćeš zavesti svaki znak u horoskopu

Uvidi koje treba da uvedeš u praksu do tridesete

Blog

Najčešća uverenja kojima sabotirate svoj uspeh

1/2

Ako posmatrate svoj mozak kao kompjuter, siva masa je hardver, a vaš način razmišljanja softver. Govori vam kako da funkcionišete, u šta da verujete i šta da radite. Kada vrtite program sputavajućih uverenja, ostajete podalje od uspeha, bez svesti da to sami radite. Zato svi psiholozi, savetnici i terapeuti govore da morate promeniti stavove i uverenja, način razmišljanja, da biste nešto promenili u svom životu. Prepoznajete li ovaj program uverenja? 

Ako budem uspešan, niko me neće voleti

To je način na koji vi posmatrate uspešne osobe. Zavidite im, ne sviđaju vam se, verujete da nisu zaslužili taj uspeh i da su na neki nepošten način došli do njega. I ne želite da drugi tako sude o vama. 

Postoji samo određena količina dobrog, koja mora biti u ravnoteži sa lošim

Limitirate svoje domete, prema obrascu da svaka sreća mora koštati neke nesreće i da ako budete mnogo srećni (uspešni, zadovoljni sobom), onda će sigurno uslediti nešto strašno, da bi se postigla ravnoteža. Nasledili ste ovo sujeverno uverenje – to je strah da ćete biti kažnjeni za previše dobrih stvari. 

Nisam dovoljno kompetentan

Možda niste školovani za ono što volite i umete da radite, ali evo nove vesti za vas – mnogi najuspešniji u raznim oblastima, uopšte nisu imali nikakvo akademsko znanje. Čuveni pisci nisu studirali književnost, ni slikari slikarstvo, a mnogi vrhunski muzičari ne znaju da čitaju note. Računa se ono što umete, rezultat. Nikakvo parče papira ne garantuje da neko nešto ume da radi. 

Wannabe TV

Editors choice