Stvari koje rade pravi džentlmeni

Ovo je hrana koju bi trebalo da izbegavate nakon što napunite trideset

Vodič kroz emotivni nered – za početnike

Kako da doneseš odluke koje menjaju život

Nisu svi treninzi isti, a ovo je pet vrsta treninga koje možete isprobati

Šta misliš da devojka očekuje od tebe – a šta je njoj zapravo bitno

DRAM BEND: “Izdati prvi album je kao da si završio osnovnu školu”

Ovo su najavljeni albumi koje nestrpljivo iščekujemo u ovoj godini!

Kako da all black stajlinge ovog proleća učinite zanimljivijim

Razlozi zbog kojih će vas devojke ostavljati (jer ste emotivno nedostupni)

Savršene ideje za tetovaže kod muškaraca

#styleinspofriday – Noah Centineo

Kako da zadržiš onu do koje ti je stalo

Pogrešna uverenja kojih treba da se oslobodiš zarad svog mentalnog zdravlja

Mrtvi uglovi koji vam ometaju manevrisanje u u seksu

Blog

Ne možeš uvek da dobiješ ono što želiš – ali možeš ono što ti treba

1/2

Za početak – možda ono što želiš, nije ono što ti je potrebno. U višem smislu. A taj prokleti viši smisao je nedokučiv. Recimo – daješ sve od sebe da uspeš u poslu, ali prepreke neprekidno iskrsavaju, drugi preuzimaju tvoje zasluge, dobijaju lako ono za šta se ti toliko boriš, tvoji pomaci su u milimetrima, a njihovi u kilometarskim skokovima. Pa gde je tu pravda, pitaš se, cepteći u sebi od osujećenosti i besa. E, vidiš, ta nedokučivost hoće da se ti suočiš sa svojim ograničenjima, kao i sa svojim pogrešnim uverenjima (da je drugima lakše nego tebi, ili da nisi zaslužan i vredan), sa konceptom mučne borbe (od koje uglavnom dobijaš samo onaj deo koji se tiče mučnog) i sa nabojem koji nosiš u sebi i koji moraš da otpustiš, da bi mogao da dosegneš željeno – odnosno, da ne bi morao da ga dosežeš, već da bi ti došlo samo.

Kad uspeš da otpustiš naboj, da kanališeš osećanja i da se prepustiš univerzalnoj inteligenciji (koja prožima Univerzum, kao i tvoje fizičko telo, tvoj um i tvoja osećanja), želje se ispunjavaju. Ne kao u bajci, nego kao u životu. Na način koji nisi očekivao, zaobilazeći tvoje planove i napore, dolazeći u nešto promenjenom, prilagođenom i daleko praktičnijem obliku – jer je to ono što je ostvarljivo, a u skladu sa tvojim potrebama.

Kraće rečeno, možda nećeš ostvariti svoj san da budeš popularan pisac, ali ćeš postići uspeh kao kuvar – i bićeš ispunjen i zadovoljan. Ali dok pređeš put od osujećenog pisca do uspešnog kuvara – biće zanimljivo.

Šta je kosmička pamet smislila za tebe – naravno, u dogovoru sa tobom, ili barem sa onim delom tebe koji nema pojma ni o kakvom dogovoru?

Wannabe TV

Editors choice