Kako muškarcima uspeva da oteraju stvarno kvalitetnu ženu

Kad u životu želiš nešto više

Kako da zadržiš onu do koje ti je stalo

Pogrešna uverenja kojih treba da se oslobodiš zarad svog mentalnog zdravlja

Kako da pronađeš svoju snagu

Najveće želje savremenog (mladog) sveta

Kako da upotrebiš bes kao pogonsko gorivo

Zašto vam uspeh izmiče

Miodrag Majić, autor romana “Deca zla”: Izvesno je da ćemo u dogledno vreme imati i igranu seriju po motivima ovog romana

Kad “prebaciš” iz ekstrovertnosti mladosti u introvertnost zrelosti

Ghosting, stop: Šta možeš da kažeš, umesto da samo nestaneš

Uznemirujuće stvari koje nikada nisi ni želeo da znaš o ženama

Rečenica kojom ćeš zavesti svaki znak u horoskopu

Uvidi koje treba da uvedeš u praksu do tridesete

Glavni izvori stresa + kako da njima upravljaš

Blog

Neprijatni znaci da otkrivate pravog sebe

1/2

Proces ličnog rasta i razvoja nije prijatan. A kad počnete da se menjate, dešavaju se neprijatne situacije sa drugim ljudima – koji vas više ne prepoznaju i ljute se što isti obrazac komunikacije i ponašanja sa vama više ne funkcioniše. Takođe, menjaju se vaša interesovanja, osećanja i akcije, pa često i sami sebe iznenađujete.

Dešavaju se neugodne situacije u društvu

Ono što vam je ranije bilo zanimljivo, smešno i zabavno, promenilo se, jer ste razvili drugačiji pogled na svet, percepcije, ideje i način razmišljanja. Otkrili ste da vam je potreban istinski intelektualni izazov, a ne samo površna zabava i u društvu se često dosađujete, čak se osećate depresivno. Vaši prijatelji na to uopšte ne reaguju dobro – ljute se i prozivaju vas i misle da sa vama nešto nije u redu, jer više niste “onaj stari”.

Vaše strasti su usmerene na drugačije sadržaje

Prestali ste da uživate u nekim stvarima i ne želite da ih praktikujete iz konvencionalnih razloga. Možda ste odustali od nekih hobija i rekreacija koje ste praktikovali u društvu prijatelja, a otkrili ste nešto što je njima potpuno neprihvatljivo ili vrlo dosadno, pa vam više prija da budete sami i radite ono što vas zaokuplja, nego da gubite vreme u aktivnostima koje vas više ne interesuju.

Udaljili ste se od nekih toksičnih osoba

Najočiglednija toksičnost u odnosima izlazi na videlo baš onda kada jedna osoba napreduje, radi na sebi, budi se i podiže svest, a druga pokušava da je vrati i “spusti” , odnosno, da sabotira taj razvoj i uspon. To su bolne spoznaje, ali shvatili ste da morate da se udaljite od onih koji vas ne podržavaju i ne razumeju i to uopšte i ne pokušavaju, već vas ubeđuju da niste normalni i da ste zalutali. A to su obično vrlo bliske osobe, članovi porodice, partneri, prijatelji.

Wannabe TV

Editors choice