Bitno je da uživaš u svakom trenutku svog života. Ukoliko umeš da uživaš u svemu, onda ćeš se dobro osećati, bićeš zadovoljan, a sve to ćeš preneti i na svoju okolinu.

Jedna od najbitnijih stavki jeste da budeš džentlmen i to najpre prema svojoj devojci, supruzi. Kada umeš da budeš nežan i brižan prema njoj, onda ćeš takav biti prema svim ženama u svom životu.

Ukoliko imaš neki problem, nedoumicu, razgovaraj o tome, pričaj o svemu, nađi oobu kojoj možeš da se poveriš i osobi koja će e saslušati, razumeti i posavetovati.

blog 13 Praktični vodič: Kako da budeš bolji muškarac u 20 koraka?

Jedna od odlika koju ne bi trebalo da imaš u svom ponašanju jeste ogovaranje. To je osobina koja je bliska ljudima koji nemaju samopuzdanja, koji nisu sigurni u sebe i ne vole verovatno život kojim žive, zbog čega to ni ne mogu da budu dobri ljudi. Zato, daleko od ogovaranja i takvog ponašanja.

Budi prisutan. Ukoliko sa nekim pričaš, onda ga i slušaj, jer je to osnovni nivo kulture, ukoliko nekome nešto pomažeš radi kako treba i budi sasvim prisutan, budi prisutan u svemu što radiš, jer ćeš tako steći poštovanje svih onih koji čine tvoju okolinu.

Možda odelo ne čini čoveka, ali mnogo govori o njemu. Zato, investiraj u svoj stil, jer će ljudima reći kakva si osoba, kakav je tvoj karakter, posvećenost, ponašanje, i još mnogo toga…

Ceni svoju porodicu i prijatelje i uvek prema njima iskazuj neizmernu ljubav. Nebitan je način na koji to radiš, već je bitno da se uvek prema njima odnosiš s poštovanjem, što će kod drugih pokazati da si čovek koji je vredan poštovanja.

Comments