Priča iza mirisa Prada Luna Rossa usko je povezana sa prestižnom nagradom America’s Cup, najstarijim trofejom međunarodnog sporta i krunom sveta jedriličarstva: to je napeto takmičenje u kojem se udružuju tehnologija, veština i ljudska snaga, a pokreće ih sila prirode.

Jedriličarska ekipa Luna Rossa iz Italije nastala je 1997. iz čiste strasti prema moru i jedrenju Patrizija Bertellija – izvršnog direktora Prada Grupe – koji je u rekordnom vremenu ustanovio Izazov za takmičenje America’s Cup 2000. godine.

Paralelno sa prikazom dinamičnog takmičenja između čovekovih inovacija i snage njegovog prirodnog okruženja razvila se linija mirisa koja nosi slavno ime Luna Rossa.

Oda visokoj efikasnosti inovacije: sveži i živopisni mirisi za suočavanje sa svakim izazovom i ostvarivanje najvećih postignuća.

prada luna rossa ocean still life bottle 13 1 1 e1636034457690 Priča iza mirisa Luna Rossa

Prada Luna Rossa Eau de Toilette

Živopisan miris koji dočarava veštinu izvođenja koja dolazi do izražaja tokom napetog takmičenja.

Fougere, aromatičan.

Prada Luna Rossa Carbon Eau de Toilette

Mineralni miris nadahnut visokom tehnologijom i naukom.

Fougere, drvenast.

Prada Luna Rossa Sport Eau de Toilette

Osvežavajući miris koji slavi izuzetnu veštinu performansa i fizičku spremnost.

Fougere, orijentalan.

Prada Luna Rossa Black Eau de Parfum

Zavodljivi miris koji istražuje veštinu izvođenja uz snagu i osećaj uzbuđenja. 

Drvenast, jantaran.

Danas, novo poglavlje.

Prada Fragrance LunaRossa EDTOceanIngredients 100ml3614273556620 Packshot NewIngredientView e1636034702836 Priča iza mirisa Luna Rossa

Predstavljamo miris Prada Luna Rossa Ocean

Svojom fuzijom majstorskog umeća izrade parfema i težnje za pomeranje granica miris Prada Luna Rossa pozdravlja tehnologiju u svrhu jačanja čovečanstva i ravnoteže avangardnog u njihovoj stalnoj misiji eksperimentisanja i razvoja funkcionalnih inovacija.

Prada Luna Rossa Ocean

Miris sofisticiranih i svežih kontrasta, koji otvara nove vidike. 

Fougere, kožni.

Mirisne note

Gornje note: Bergamot, ružičasti biber, armoise. 

Središnje note: Note irisa, lavande i šafrana 

Bazni akordi: Vetiver, muskatni oraščić, pačuli.

KONCEPT: ČOVEČANSTVO POBOLJŠANO TEHNOLOGIJOM

Miris Luna Rossa Ocean je novi muški miris brenda Prada. Nastao je iz uverenja da uz pomoć tehnologije kao produžetka nas samih možemo preći sopstvene granice, zamisliti ono nezamislivo i otvoriti nove vidike.

Nove vidike otvara moderni pustolov. On spaja fizičku i intelektualnu snagu i ovladava tehnologijom da bi pomerio granice mogućeg i svladao sva ograničenja.

I elegantna i sirova, sveža živost mirisa Prada Luna Rossa Ocean odražava spajanje snage čoveka i snage tehnološke inovacije.

NAZIV: OTVARANJE NOVIH VIDIKA

Skrivene dubine, izvor snage koji stvara život: sam pojam okeana je poziv na istraživanje. Ujedno i poznata i intrigantno tajnovita, njegova spektakularna prostranost privlači poput magneta i poziva na traganje za beskrajnim novim otkrićima.

Pradin okean je prepun pustolovina i bogat tehničkim mogućnostima, koje predstavljaju poslednju granicu.

Miris Prada Luna Rossa pripoveda o odnosu između čoveka i tehnologije, o čovekovom dinamičnom dijalogu sa evolucijom i budućnošću, koji otvara nove vidike.

DIZAJN: SUŽIVOT PRIRODE I TEHNOLOGIJE

Bočica mirisa Prada Luna Rossa predstavlja duboko uranjanje u plavetne dubine okeana.

Nadahnuta tehnološkom izvrsnošću i elegantnom, dinamičnom lepotom profesionalnih jedrilica, moć elemenata odražava se u njenim materijalima i dizajnu, koji predstavljaju i snagu i sofisticiranost. Intenzivna bočica sa daškom snage koju obavija lakirana je sofisticiranom gradacijom plave boje, koja predstavlja intrigantne dubine i blistavu igru svetlosti na površini okeana.

Muževna, sofisticirana i savremena, a krasi je legendarna crvena linija brenda Prada, simbol inovacije. Elegantni čep crne boje poput noći sadrži crvenu tačku, koja simbolično predstavlja lunu rossu – crveni mesec.

prada luna rossa ocean still life bottle 01 1 1 72dpi e1636034513949 Priča iza mirisa Luna Rossa

MIRIS: AVANGARDNI PRISTUP MIRISU

Miris Prada Luna Rossa nastao je saradnjom dva majstora kreatora parfema IFF-a, Anne Flipo i Carlosa Benaima, koji su ga osmislili uz pomoć tehnologije.

Stvoren zahvaljujući neprekinutom i ažurnom prekookeanskom dijalogu koji je svladao sve vremenske prepreke da bi se sastavilo ono najbolje od prirode i tehnologije, miris Prada Luna Rossa se odlikuje jedinstvenim mirisnim potpisom.

Nalazeći se na suprotnim stranama Atlantskog okeana, udaljeni 6000 km, Flipo iz Pariza i Benaim iz New Yorka upotrebljavali su tehnologiju da bi otvorili nove vidike u industriji izrade mirisa.

Tehnološki razvoj pokazao je da najfiniji deo prirodnih sastojaka nakon metoda tradicionalne destilacije, prolazi kroz molekularnu destilaciju u cilju dobijanja najboljih i najfinijih. Sastojci su se zatim ponovo pojedinačno slagali i prečišćavali za mirisni profil koji je 100 % izrađen po meri. Ovaj postupak, primenjen, na vetiver u mirisu Luna Rossa Ocean, omogućuje čist, drvenast vetiver miris bez zemljanih tonova koji su ponekad prevladavali.

Sa inovativnim svežim mirisnim potpisom, ovaj miris nosi ponovo osmišljene note karakteristične porodica mirisa fougere i spaja kontrast aromatične svežine i sofisticirane senzualnosti sa svežinom bergamota koja se suprotstavlja izuzetnoj sofisticiranosti esencije vetivera, zapletenoj u noti srca elegantnog irisa.

Miris sadrži živopisan koktel punog citrusa spojen sa živahnim duetom lavande i žalfije za čistu i svežu aureolu. Jedinstveno kožno srce stvara efekat druge kože istražujući senzualnu notu baršuna i šafrana i elegantnu kremastost tonova korena irisa. Obavijen majstorski osmišljenim spojem pačulija, vetivera (iz održivih izvora sa Haitija) i mošusa, ovaj miris odlikuje se neodoljivim i muževnim tonom.

JAKE GYLLENHAAL

Jake Gyllenhaal predvodi kampanju za miris Prada Luna Rossa Ocean. Ovaj američki glumac utelovljuje modernu pustolovinu, spaja fizičku i intelektualnu snagu sa razumevanjem tehnologije i inovacija i njima ovladava u svrhu poboljšanja svojih veština, ali i samoga sebe, on je u potpunosti svestan svojih granica, ali se trudi i da ih pomeri.

Zahvaljujući hrabrim odabirima i nagrađivanom radu i u glumačkoj i u producentskoj profesiji, Gyllenhaalova moć počiva na uravnoteženoj, umerenoj muževnosti, tihom intenzitetu koji se sviđa publici, nezavisno o dobu i polu, i utelovljenje je novog mirisa za muškarce brenda Prada.

prada luna rossa ocean spoke sp 1 scaled e1636034837780 Priča iza mirisa Luna Rossa

JOHAN RENCK

Film o mirisu Prada Luna Rossa Ocean je snimio nagrađivani švedski reditelj Johan Renck. Poznat po HBO-ovim serijama Černobilj, Na putu prema dole i Vikinzi, Renck donosi svoj luksuzan, drugačiji vizualni svet, a odabrali smo ga zbog njegove visoke tehničke stručnosti i pronicljivog pogleda na modu i industriju luksuznih proizvoda.

FILMSKA KAMPANJA

U novom filmu Johana Rencka za miris Prada Luna Rossa Ocean pustolovni duh i spektakularno prostranstvo okeana privlače poput magneta i pozivaju na traganje za novim otkrićima.

Ploveći pod jedrima broda Luna Rossa, remek-dela vrhunske tehnologije, Gyllenhaal postaje jedno sa svojom jedrilicom i odlazi dalje od zamislivog. Podstaknut samim brodom Luna Rossa, pravim tehnološkim umećem, Gyllenhaal pomera sopstvene granice kako bi u punoj brzini otvorio nove vidike prema večnom, crvenom supermesecu.

Utelovljenjem dinamičnosti i živosti mirisa Luna Rossa Ocean, glumac Jake Gyllenhaal je naš istraživač na vrhuncu energičnosti koju pojačava tehnologija. Pridruži mu se na putu prema samoj ivici granice.

MEDIJSKA KAMPANJA

Tehnologija oblikuje savremeni život. Kao neprekidan rad evolucijske sile, ona pomera naše granice i menja našu perspektivu o nama samima.

Medijska kampanja mirisa Prada Luna Rossa Ocean sastoji se od fotografija Solvea Sundsboa, poznatog po svojem jedinstvenom oku za detalje i odvažnim eksperimentalnim tehnikama koje prikazuju glumca Jakea Gyllenhaala kao pustolova – utelovljenje snažne i samouverene muževnosti sa dozom spokoja i osećajnosti – i neprekidnu evoluciju modernog čoveka koju omogućuju inovacije i tehnologija.

Kampanja oglašavanja obojena je tajanstvenim tonovima, istovremeno ostavlja snažan utisak i budi čula, izražava duh vođe u čoveku, koji se nalazi u svakoj bočici mirisa Prada Luna Rossa Ocean.

Comments