Izuzetno ste inteligentni, ali vas nije zanimalo da svoje vreme posvetite obrazovanju i sticanju neke pozicije. Često vam govore da traćite svoj talenat, da biste mogli dva fakulteta da završite i da im nije jasno zašto ste tako neambiciozni i zašto ne koristite svoje potencijale. Kad hoćete, kad vas nešto zanima i nečemu se posvetite (na svoj „sve ili ništa“ način) za vrlo kratko vreme postajete stručnjak u svakoj oblasti. Zato što za vas ništa nije teško, kad uključite mozak i kad se pokrenete. Problem je samo uključiti se i naterati na pokret.

Nosite danima jednu duksericu i uopšte vas ne zanima kako izgledate. Ali, ako ste angažovani u nekoj posebnoj prilici, prerušavate se kao profesionalni glumac – svaki kostim ste u stanju da nosite, kao da ste rođeni u njemu. Neko ko vas je video doteranog, reći će vam da ne može da vas prepozna, kad vas sretne u duksu i pocepanim farmerkama, a reći će vam i da trebe češće da nosite odelo.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Elefv (@elefv)

Nemate energije za upoznavanja i zabavljanja, savremeni dejting je za vas horor. Ako upoznate zanimljivu osobu, odmah ulazite u vezu i posvećujete se, kod vas je odmah ozbiljno. Zato vam se dešava isto ono što se često dešava ženama – druga osoba se uplaši i povuče od tolikog intenziteta, a vi ostanete razočarani i pitate se gde ste pogrešili.
Izuzetno ste introspektivni – mentalni angažman možete obavljati i dok ležite. Skloni ste alternativnim stilovima života i razmišljanja, želite da se bavite ličnim razvojem, ali samo u onom pravcu koji vam pokazuje lakše i kraće puteve. Vizualizacija vas oduševljava, jer to je prava stvar – samo zamislite i stvari se događaju. A zamišljanje vas ne košta nikakvog napora, jer ste vrlo maštoviti i pametni.

Kad ste odlučni da promenite svoj način života, sve preokrećete naglavačke, čistite i ribate, izbacujete sve što vam ne treba, menjate način ishrane, prestajete da pušite i pijete, idete u prirodu umesto u kafić… I kad nalet energije prođe i postane vam dosadno da održavate to što ste uradili, opet tonete u letargiju. Videli ste da možete i šta s tim? Treba svakog dana da radite to što možete? Pffff… Nije to za vas. I niste vi za to. Sledeći put ćete probati nešto drugo, možda vam potraje duže.

Naslovna fotografija: instagram.com/elefv

Brankica Milošević

Comments