U neke dobre stvari treba istrajno ulagati, ali važno je ne izgubiti veru, negovati strpljenje, čekati i dočekati. Na mnoge od ovih stvari možeš i treba da utičeš, da radiš na njima i da ih „prizivaš“, a neke prosto treba da dočekaš. Dakle, ne budi malodušan, budi vredan i neguj pozitivna očekivanja.

Dan kada će tvoja realna fizička snaga dostići veličinu tvog ega. Tada ćeš biti u ravnoteži, a kad znaš da nešto možeš, onda odolevaš potrebi ega da se time hvališ i dokazuješ.
Trenutak kada ćeš i pored lošeg početka posao završiti na pravi način. Prevazilaženje početnih teškoća je stvar strpljenja, a pronalaženje boljih načina, stvar prakse. Ako ne odustaneš (ne odustaj) sasvim je logično da očekuješ optimalan ishod, iako je početak bio nespretan.

Pričekaj na svoju drugu reakciju, nakon strašnog naleta besa. Kad se ljutnja stiša, imaš prilike da uvidiš šta te je toliko izazvalo i da (obično) shvatiš da druga osoba nije bila uzrok, nego je samo povukla okidač i da treba da se izviniš.

Seks sa partnerkom nakon što ste duže vreme bili odvojeni. Vernost i posvećenost će se isplatiti kad se ponovo sretnete. Strast, romantika, nežna i uzavrela osećanja, pokazaće ti da je vredelo čekati taj trenutak.

Comments