Treba da prestaneš da igraš kompjuterske igrice

Sedenje pred kompjuterom zarad igrica, zahteva mnogo vremena. Približavajući se svojoj tridesetoj verovatno već provodiš suviše vremena pred kompjuterom zbog posla, to je sastavni deo savremenog života i nemoguće ga je izbaciti iz načina života – ali je moguće ograničiti ga. Ako imaš više od 20 godina i provodiš noći u nekoj uzbudljivoj grupnoj strategiji, pucačini, akciji, onda verovatno stvarno nemaš život – a to je ono što bi trebalo da počneš da osvajaš u tom dobu. Emotivni odnosi, druženje, sport, čitanje, karijera, putovanja – to je ono što bi trebalo da te zanima, obuzima i oduzima ti vreme, a ne kompjuter.

Treba da imaš politički stav

Pošto već spadaš u biračko telo, mogao bi da budeš biračka glava, a ne neki tamo zadnji deo, koji pojma nema. Odrastao, zreo pojedinac ima politički stav i zna za koga će i zašto da glasa, čak i kad uopšte nije politički angažovan i kad je svestan da je politika nužno zlo.

Neposedovanje kožnog kaiša i novčanika

Sa trideset bi trebalo da ti treba i jedno i drugo – dobar kožni kaiš i kvalitetan novčanik. Možda uopšte ne misliš da ovi detalji spadaju u nekakav statusni simbol, a možda i ne spadaju, ali govore o tvom stavu prema životu, o poznavanju kvaliteta, solidnosti i trajnosti.

blog 4 Stvari koje svaki muškarac treba da prestane da radi pre 30

Pročitajte još i ovo:

Stvari sa kojima se stalno suočavaju velikodušni tipovi

Svakodnevne navike muškarca sa visokim samopouzdanjem

Nisi slab zato što ti treba pomoć

Zapratite svoj omiljeni magazin na YoutubeuInstagramuFacebookuTwitteru i pridružite nam se na Viber Public Chatu

Izvor fotografija: www.thefashionisto.com

Brankica Milošević

 

Comments