Pretpostavljaš da je neko srećan, samo zato što je uvek nasmejan. Ne budi tako površan. Ljudi stalno glume da sakriju svoja prava osećanja i stanja. Neki glume za Oskara. Verovatno i sam to ponekad radiš.

Zloupotrebljavaš svoje zdravlje i tretiraš svoje telo kao kantu za đubre. To telo će biti sa tobom do kraja života i treba da ti posluži.

Radiš jedno te isto i nikako ne uspevaš na taj način i nikako da promeniš način. Računaš, jednom će proraditi. Ali neće, ako ne promeniš pristup.

Težiš ka savršenstvu i zato ne radiš ništa, da ne bi nešto pogrešio – tako sigurno nećeš napraviti grešku, ali takođe nećeš napraviti uopšte ništa.

blog 41 Sulude stvari koje verovatno treba da prestaneš da radiš

Ljubomoran si. Ljubomora truje odnose i uništava živote.

Veruješ da postojimo MI i ONI. Fokusiraj se na sebe, radi najbolje što možeš, pa ćeš sretati više pravih ljudi, koje bi inače pogrešno svrstao među NJIH.

Ćutiš i smatraš da tišina sasvim jasno govori. Ali to je pasivna agresija, a ne komunikacija. Ako ti neko pošalje poruku, odgovori. Ako želiš da odeš od nekog, reci mu. Ako nisi zadovoljan kako te neko tretira, razgoravarj sa njim o tome.

Pročitajte još i ovo:

Šta znači “uspeh se ne oprašta”?

Pet znakova da ti karijera uništava vezu

Navike zbog kojih izgledate neprofesionalno na poslu

Zapratite svoj omiljeni magazin na YoutubeuInstagramuFacebookuTwitteru i pridružite nam se na Viber Public Chatu

Izvori fotografija: www.thefashionisto.com

Brankica Milošević

 

Comments