Kada dugo brineš o tome kako ćeš izgledati kada se zaputiš negde iz svog doma, kada osmisliš svoju odevnu kombinaciju, staviš omiljeni parfem, sasvim središ svoju frizuru, jedino što ti je potrebno pre nego izađeš jesu harizma i šarm kojima ćeš osvojiti sve oko sebe. Bez njih, ni najbolji stil neće značiti baš ništa. A kako da budeš još šarmantniji, neodoljiv kako bi devojke rekle, vreme je da saznaš upravo sada.

sarm 1 Tajne ponašanja koje će učiniti da budeš potpuno šarmantan

Ono što je potrebno jeste da, pre svega, prema svima imaš isti odnos. Potrebno je da se isto odnosiš i prema nekim službenicama u banci, pošti, prema direktorima velikih firmi i kompanija, prema poznanicima na ulici, i da uvek imaš prijatan ton glasa i kulturno ponašanje koje podrazumeva pozitivan pozdrav i nekoliko uobičajenih pitanja.

Kažu da je uvek potrebno da nosiš kvalitetne cipele. Mnogi će baš u njih prvo pogledati, a žene najpre u cipele, te će na osnovu njih i doneti brojne zaključke i formirati prvi utisak. Ukoliko imaš savršeno očuvane, blistave i čiste, moderne cipele, takav utisak ćeš i ostaviti na druge.

Comments