Stabilna cura

Ona je dobrodošla u svakom društvu, jer nikad ni u čemu ne preteruje, a ne smeta joj da se druži sa onima koji u svemu preteruju. Ko će da vozi pijano društvo? Ona. Ko će da rasturi žurku kad više nema mesta preterivanju? Ona. Kad je povedeš sa sobom, možeš da isključiš mozak, ona je tvoja navigacija, tvoj glas razuma i anđeo čuvar. Vodiće računa da ne napraviš neko s.anje i da se ne obrukaš, pratiće te na dosadne skupove koje ne možeš da izbegneš i ostaviće najbolji utisak na sve oko sebe. Kad si u nekoj frci, kad ti stvarno nije dobro ili moraš hitno da doneseš neku tešku odluku, ona će biti prva koju zoveš, da čuješ šta ti poručuju razum i stabilnost.

Cura koja te oduvek poznaje

To je ona koju si čupao u vrtiću, a posle ste kod učiteljice sedeli zajedno, čiji ni jedan rođendan nisi propustio i kod koje dođeš da učiš, spavaš, jedeš, kampuješ, jer te njeni roditelji smatraju svojim detetom. Ona ti je nešto poput sestre sa kojom se ne svađaš i koju ne tužakaš roditeljima. Zajedno ste odrasli i gledali ste jedno drugo kako prolazite kroz sve burne, sramne i blesave periode odrastanja, poznajete se i razumete bez reči, iako ste vrlo različiti. Ona neće tolerisati tvoje gluposti i biće jedna od najiskrenijih osoba u tvom životu. Kad ne znaš šta je istina, kad si malo pogubljen jer si zaljubljen, ili dezorijentisan nekim životnim okolnostima, ona će ti reći bez uvijanja kako stvari stoje – kolika si budala, koliko si zaglibio i kako svi drugi vide to što ti ne vidiš.

Veoma pametna cura

Svakome treba jedna Hermiona u životu, da ga bocka svojim oštrim jezikom, da ga izaziva svojim znanjem i razumevanjem stvari, da sa njom provede celu noć u filozofskom razgovoru, da je pita da mu objasni nešto što ne razume i da zna da ga ona neće smatrati glupanom što nešto ne zna, već će biti srećna što on želi da zna i rado će mu pomoći da shvati i nauči. Pored nje ćeš naučiti da voliš i ceniš pametne žene i da nikada ne zanemaruješ žensko mišljenje, percepciju i perspektivu, već da ih tražiš, kada želiš da upotpuniš i proširiš sliku koju imaš.

Šta vas čini dobrim partnerom2 Vrste devojaka sa kojima treba da se družiš tokom dvadesetih
Comments