Ne čekaš da ti neko nešto objasni

Sam udaraš glavom o zid – i stičeš dragoceno iskustvo. Bolje je napraviti nekoliko grešaka i naučiti lekciju, nego se oslanjati na nečija uputstva i objašnjenja. Ponekad si tvrdoglav, ali na kraju priče – ti znaš najbolje.

Vidiš mogućnosti tamo gde drugi vide prepreke

Tvoja sposobnost da vodiš svoj život onako kako ti hoćeš, motiviše te da preduzmeš rizike tamo gde se drugi ne usuđuju. Razvijaš način razmišljanja pobednika, a ne luzera.

BLOGGS 1 Zašto je samostalnost tvoj najbolji ortak?

Kada te neko ošteti i izda, u stanju si da raščistiš sa njim

Zašto bi prelazio preko nečije drskosti i arogancije? Ti nemaš strah od odbacivanja i zato nemaš problem sa tim da završiš odnos sa nekim ko ti nije dobar prijatelj i partner. Ne pristaješ da te neko tretira gore, odnosno, drugačije nego što ti tretiraš njega – sa poštovanjem.

Ne plašiš se da budeš sam

Kad si samostalan i nezavistan, niko ti nije potreban da bi tvoj život bio ispunjen i da bi dobro funkcionisao. Tebi ne treba neko da ti popunjava rupe i da se na njega oslanjaš i zato znaš da možeš da ostvariš pravu vezu, zasnovanu na ljubavi i poštavanju, podršci i poverenju i da nećeš pogrešiti pri izboru partnerke. I nije ti problem da budeš sam, dok ne odabareš onu pravu.

Pročitajte još i ovo:

Govor tela: Tajne komuniciranja koje bi svaki muškarac trebalo da zna

Govor tela koji mora da “čita” svaki uspešan muškarac

Odaje vas govor tela: Zauzmi stav i ne mrdaj 

Zapratite svoj omiljeni magazin na YoutubeuInstagramu, Facebooku, Twitteru i pridružite nam se na Viber Public Chatu.

Izvor fotografija: www.thefashionisto.com

Brankica Milošević

Comments