Zvezde znaju ono što ti ne voliš da znaš o sebi, što ne priznaješ, ili priznaješ samo sebi, krišom od svih. Tvoje najgore slabosti, ono zbog čega si ponekad stvarno kreten, karakteristične su za većinu pripadnika tvog znaka.

Ovan

Nemaš pojma kako da se nosiš sa svojim emocijama i kako da ih kanališeš. Kad poludiš, prosto se prospeš – po svima oko sebe. Učini svima uslugu i SMIRI SE – diši duboko i broj do deset, kad osećaš da ćeš da prsneš.

Bik

Sve mora sve vreme da bude po tvome. Ako neko nešto radi na drugačiji način nego ti, za tebe je to pogrešan način. I još, ti si alfa-tip i zato svi moraju da ti se povinuju. Kad bi pao sa vrha svog ega, gadno bi se povredio.

astro 2 Zbog čega si ponekad stvarno kreten prema tvom horoskopskom znaku

Blizanci

Ti si jedna neodrasla osoba. Prestani da menjaš svoje mišljenje svake dve sekunde i opredeli se, pa makar i pogrešno, samo pokušaj da se držiš nečega duže od trenutka. I uopšte nije simpatično što ne umeš ništa sam za sebe da uradiš.

Rak

Tvoja senzitivnost često tera ljude da progutaju vrištanje. Ideš okolo i svima pričaš svoje najdublje lične stvari, izlažeš svoja stanja i osećanja i non-stop si u nekoj drami. Tvoja potreba za nežnošću i pažnjom, tvoja konstantna glad, čini te društvom za izbegavanje.

Comments