Savršene ideje za tetovaže kod muškaraca

Kako muškarcima uspeva da oteraju stvarno kvalitetnu ženu

Kad u životu želiš nešto više

Kako da zadržiš onu do koje ti je stalo

Pogrešna uverenja kojih treba da se oslobodiš zarad svog mentalnog zdravlja

Kako da pronađeš svoju snagu

Najveće želje savremenog (mladog) sveta

Kako da upotrebiš bes kao pogonsko gorivo

Zašto vam uspeh izmiče

Miodrag Majić, autor romana “Deca zla”: Izvesno je da ćemo u dogledno vreme imati i igranu seriju po motivima ovog romana

Kad “prebaciš” iz ekstrovertnosti mladosti u introvertnost zrelosti

Ghosting, stop: Šta možeš da kažeš, umesto da samo nestaneš

Uznemirujuće stvari koje nikada nisi ni želeo da znaš o ženama

Rečenica kojom ćeš zavesti svaki znak u horoskopu

Uvidi koje treba da uvedeš u praksu do tridesete

Blog

Životne navike koje čine život lepšim

1/3

Često umemo da “pobrkamo lončiće”, te da pomislimo da će neka dostignuća učiniti naš život boljim, a samim tim ćemo i mi postati za toliko bolji. Međutim, ukoliko želite veće mišiže, bolje stanje na bankovnom računu, imaćete možda zadovoljniji život, ali i dalje nećete imati potpuni osećaj lepote i sreće, jer život lepim čine sasvim drugačije stvari.

blog 3 Životne navike koje čine život lepšim

Budite svesniji

Jedan od najboljih saveta koji može bilo ko da da, jeste da budete svesni i savesni. Svaki korak koji dobro promislite, izgovorena reč koji ste “ispekli”, učiniće da budete zadovoljni svime što uradite, od svog posla, preko odnosa sa prijateljima porodicom i tako dalje, a samim tim ćete se osećati zadovoljnije i ispunjenije. Ukoliko vam je nekad teško da budete sasvim fokusirani i svesni nekog problema ili situacije, pribegnite meditaciji, koja će vam u stvari pročistiti misli i mozak, te ćete uspeti da dođete do faze u kojoj ćete znati da je vaš život lep.

Čitajte više

Čovek koji čita dosta, koji se interesuje za književnost i voli da vidi šta još to nije otkrio, u stvari živi hiljadu života. Svako iskustvo čini život bogatijim, ali ta iskustva ne moraju biti samo vaša, već i tuđa, a dela dobre književnosti su ih puna, zbog čega ćete mnogo toga naučiti, neke svoje greške zbog tuđih ispraviti, te ćete biti bogatiji za još neke živote koje ste upoznali, a koje je neko ostavio tragom slova na papiru.

Wannabe TV

Editors choice