Dwayne “The Rock” Johnson ostvario je veći uspeh nego što je većina ljudi mogla da pretpostavi. Profesionalno rvanje predstavilo je njegov harizmatični stil milionima, učinivši ga jednim od najvoljenijih kečera u istoriji. Nakon višegodišnje dominacije, Dwayne je privukao pažnju holivudskih producenata, što mu je pomoglo da uđe u glumačke vode. Međutim, postoji mnogo razloga zašto je Johnson dosegao toliki nivo slave, a to su…

Veoma je harizmatičan

Svako njegovo pojavljivanje u javnosti je harizmatično. Privlači pažnju kad god uđe u prostoriju. Uvek je nasmejan. Svi iščekuju šta će sledeće uraditi, što ga neprestano drži u žiži interesovanja i doprinosi napretku. Bez harizme, veoma je izvesno da ne bi ostvario ni deo dosadašnjeg uspeha.

Voli da se takmiči

Njegov takmičarski duh predstavlja pokretnu snagu u svemu što radi. Celokupnu energiju ulaže u ono čega se lati. Ako se predano ne radi, snovi ne mogu biti ostvareni – i Johnson ovo zna. Ovakav pristup ga razlikuje od velikog broja ljudi. The Rock želi da bude najbolji i ne prihvata ništa manje od toga.

Veoma je zabavan

Njegov karakter igra veliku ulogu u njegovom uspehu, posebno u glumi. Dwayne uvek pronalazi način da se poveže sa svojim fanovima. Bilo da podiže obrvu ili upućuje osmeh, uvek pronađe način da uključi publiku. On je osoba za koju svi najvijaju samo zato što je toliko dopadljiv.

Ima uspešnu porodicu

Porodične veze su mu pomogle da uđe u svet rvanja. Nakon završetka ragbi karijere, njegov otac, koji je bivši rvač, pomogao mu je da krene istim stopama. Zapravo, i njegov deda, ujaci i rođaci su bili rvači. Dwayne se priključio porodičnom biznisu i od oca naučio šta je potrebno za uspeh.

Comments