Kako da u 5 koraka postanete glavni lik u svom životnom romanu

Kako da zadržite devojku

Francuzi su poznati kao zavodnici, a ovih 5 pevača žene i dalje obožavaju

Ovo su horor klasici Stephena Kinga koje bi svako trebalo da pročita

5 puta kad nas je John Cena prijatno iznenadio pre serije “Peacemaker”

Šta sve možete da pošaljete devojci umesto eksplicitnih fotografija

Kako da sebi postanete najbolji prijatelj

Umetnik Miodrag Stanišić – određen u stilu, raskošan u metodi

Popularnost hrani vaš ego – poštovanje hrani vašu dušu

Veliki poroci velikih pisaca

Citati Thomasa Manna o čoveku, ljubavi, istini i vrlinama

8 Netflixovih Marvel heroja koje bismo voleli da vidimo u MCU

Zanimljive činjenice koje treba da znate o Tomu Hardyju

10 glumica u koje smo bili zaljubljeni 90-ih

Ivan Divan: “Ne bih odvajao svoju čovečnost od umetnosti”

Devojke

5 razloga zašto će ti devojka oprostiti prevaru

1/2

Prevara je veoma osetljiva tema, a još osetljivija je onda lada je stvarna i kada vam se dogodila. Prevarene devojke često gube ne samo poverenje u vas, koji ste ih prevarili, nego gube i veru u sebe i svoju samouverenost, vešto prelazeći preko vaših mana i pitajući se šta to sa njima nije u redu – pa ste ih prevarili. Ipak, one koje su malo svesnije svoje vrednosti, ili koje nakon nekoliko dana tugovanja i višesatnih razgovora sa drugaricama uspeju da dođu do činjenice da krivica ne leži u njima, već u vama – teško će vam je oprostiti. A vi želite da vam je ona oprosti. I da vas voli kao što vas je volela nekada. Ovo je 5 razloga zbog kojih će vam devojka ipak oprostiti prevaru i ostati sa vama.

Previše te voli

Ona tebe jednostavno previše voli, i mada si je povredio, ona ne može da ide protiv svojih osećanja. Čak, ona možda dobija osećaj da ste nakon prevare dublje povezaniji, jer te sada voli “i sa greškom”. Ukoliko si sa ovakvom devojkom, budi oprezan. Ona je u stanju da ostane uz tebe kroz raj i pakao, kroz dobro i kroz zlo, i ona je onaj pravi primer devojke iz kafanskih pesama, koje te čekaju dok ti “sa drugom rujno vino piješ, i srećan si”. Ipak, to što je ona u stanju da pređe preko svega, ne znači da neće i patiti i jednog dana shvatiti da joj je svega dosta, i zato bolje na vreme prestani da budeš kreten. Jer kad ona ode, ti ćeš patiti.

Bira da pamti lepe trenutke

Postoje one devojke koje su večiti optimisti, i koje će stvari staviti na vagu. Ako ste je prevarili samo jednom, a sa njom ste pet puta otišli na more i bilo vam je lepo, i proslavili deset zajedničkih rođendana i imali nebrojeno romantičnih filmskih večeri – ona će odabrati da veruje da je ovo samo jedna mrlja na inače savršeno dobroj stvari. Mrlje se mogu izbrisati, a ako stvar ispustite, više je nemate. Ipak, i ova devojka se može razbiti na param-parčad ako nastavite da kvarite ono što imate, i onda kada bude više mrlja nego dobrih strana – ona će otići bez pozdrava.

Wannabe TV

Editors choice