Šta misliš da devojka očekuje od tebe – a šta je njoj zapravo bitno

DRAM BEND: “Izdati prvi album je kao da si završio osnovnu školu”

Ovo su najavljeni albumi koje nestrpljivo iščekujemo u ovoj godini!

Kako da all black stajlinge ovog proleća učinite zanimljivijim

Razlozi zbog kojih će vas devojke ostavljati (jer ste emotivno nedostupni)

Savršene ideje za tetovaže kod muškaraca

#styleinspofriday – Noah Centineo

Kako da zadržiš onu do koje ti je stalo

Pogrešna uverenja kojih treba da se oslobodiš zarad svog mentalnog zdravlja

Mrtvi uglovi koji vam ometaju manevrisanje u u seksu

Kad “prebaciš” iz ekstrovertnosti mladosti u introvertnost zrelosti

Ghosting, stop: Šta možeš da kažeš, umesto da samo nestaneš

Uznemirujuće stvari koje nikada nisi ni želeo da znaš o ženama

Rečenica kojom ćeš zavesti svaki znak u horoskopu

Uvidi koje treba da uvedeš u praksu do tridesete

Devojke

5 razloga zašto će ti devojka oprostiti prevaru

1/2

Prevara je veoma osetljiva tema, a još osetljivija je onda lada je stvarna i kada vam se dogodila. Prevarene devojke često gube ne samo poverenje u vas, koji ste ih prevarili, nego gube i veru u sebe i svoju samouverenost, vešto prelazeći preko vaših mana i pitajući se šta to sa njima nije u redu – pa ste ih prevarili. Ipak, one koje su malo svesnije svoje vrednosti, ili koje nakon nekoliko dana tugovanja i višesatnih razgovora sa drugaricama uspeju da dođu do činjenice da krivica ne leži u njima, već u vama – teško će vam je oprostiti. A vi želite da vam je ona oprosti. I da vas voli kao što vas je volela nekada. Ovo je 5 razloga zbog kojih će vam devojka ipak oprostiti prevaru i ostati sa vama.

Previše te voli

Ona tebe jednostavno previše voli, i mada si je povredio, ona ne može da ide protiv svojih osećanja. Čak, ona možda dobija osećaj da ste nakon prevare dublje povezaniji, jer te sada voli “i sa greškom”. Ukoliko si sa ovakvom devojkom, budi oprezan. Ona je u stanju da ostane uz tebe kroz raj i pakao, kroz dobro i kroz zlo, i ona je onaj pravi primer devojke iz kafanskih pesama, koje te čekaju dok ti “sa drugom rujno vino piješ, i srećan si”. Ipak, to što je ona u stanju da pređe preko svega, ne znači da neće i patiti i jednog dana shvatiti da joj je svega dosta, i zato bolje na vreme prestani da budeš kreten. Jer kad ona ode, ti ćeš patiti.

Bira da pamti lepe trenutke

Postoje one devojke koje su večiti optimisti, i koje će stvari staviti na vagu. Ako ste je prevarili samo jednom, a sa njom ste pet puta otišli na more i bilo vam je lepo, i proslavili deset zajedničkih rođendana i imali nebrojeno romantičnih filmskih večeri – ona će odabrati da veruje da je ovo samo jedna mrlja na inače savršeno dobroj stvari. Mrlje se mogu izbrisati, a ako stvar ispustite, više je nemate. Ipak, i ova devojka se može razbiti na param-parčad ako nastavite da kvarite ono što imate, i onda kada bude više mrlja nego dobrih strana – ona će otići bez pozdrava.

Wannabe TV

Editors choice